Wellness vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wellness vloer: veilig, hygiënisch en stijlvol

Het is in de wellnessbranche belangrijk om zowel aan de veiligheid, hygiëne en uitstraling te denken. Deze drie elementen en nog een groot aantal andere kenmerken vormen de basis voor de wellness vloer van G-vloeren. Wij hebben voor u dan ook de ideale wellness vloer beschikbaar die volledig naar uw wensen op maat is uit te voeren. Naast de drie basiskenmerken is onze wellness vloer ook nog eens slijtvast, waterdicht en gemakkelijk in dagelijkse onderhoud.

Wellness vloer met stijlvolle look

In een wellnesscentrum is het belangrijk dat bezoekers het gevoel krijgen er even helemaal uit te zijn. Een stijlvolle omgeving hoort daar uiteraard bij en daarvoor ligt de basis bij onze wellness vloer. De stijlvolle look is aanwezig door het moderne karakter van onze vloeren die helemaal naadloos zijn te leggen. Dat zet een strakke toon en voorziet in een ruimtelijk effect, waarbij de sfeer naar eigen voorkeur is te realiseren. Bijvoorbeeld door voor een prachtige kleur te kiezen die helemaal aansluit bij het interieur. Blauw, groen, beige, wit of zelfs zwart is mogelijk. In principe staat het volledige kleurenpallet wat dat betreft tot uw beschikking en uiteraard denken wij graag met u mee.

Veiligheid gewaarborgd

In een wellnesscentrum of saunacomplex krijgt u in bepaalde ruimtes te maken met vocht op de vloer. De wellness vloer dient daar uiteraard tegen bestand te zijn, maar ook veiligheid bieden. Het is belangrijk dat uw bezoekers geen uitglijder maken op een te gladde vloer. Onze wellness vloeren zijn met antislip uit te voeren. Dat voorziet in een stroever oppervlak, waardoor uitglijders zijn te voorkomen. Bovendien is onze wellness vloer waterdicht en dringt er dus geen druppel vocht doorheen. De veiligheid is optimaal gewaarborgd als u voor uw wellnesscentrum de keuze maakt voor een wellness vloer van G-vloeren. Het is ook niet voor niets dat onze vloeren in allerlei ruimtes toepasbaar zijn. Zo leveren wij ook fitnessvloeren net als vloeren voor kapsalons.

Hygiëne ten top

Het is tijdens een bezoek aan een wellnesscentrum belangrijk dat de hygiënische omstandigheden optimaal zijn. Dat geldt in iedere ruimte en daar maakt de vloer uiteraard een groot deel vanuit. Onze wellness vloeren zijn in meerdere opzichten optimaal hygiënisch te noemen. Er gaat namelijk een vuilafstotende werking vanuit en vocht blijft op de vloer liggen. Zo zijn er ook geen naden, waar zich vuil in kan ophopen. Deze kenmerken voorzien dan ook in de beste hygiënische omstandigheden.

Praktisch in dagelijks onderhoud

Er is nog een reden om voor onze wellness vloer te kiezen. De uitvoering van deze vloer is namelijk zo samengesteld dat deze zeer praktisch is voor het dagelijks onderhoud. De wellnessruimten krijgen natuurlijk geregeld te maken met een schoonmaakbeurt. Het scheelt tijd als u voor onze wellness vloer kiest. Die is namelijk in een handomdraai helemaal schoon te maken en bovendien is er sprake van een slijtvast karakter. Wilt u meer informatie over onze wellness vloeren neem dan contact op met G-vloeren. Wij leveren maatwerk en denken met u mee qua praktische eisen en wensen op het gebied van de uitstraling.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten