Woonbeton Alkmaar

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Alkmaar Prachtstad en woonbeton prachtvloer. Dan is woonbeton Alkmaar toch de meest perfecte combinatie voor de inwoners die op zoek zijn naar een nieuwe vloer. Er valt in deze stad in Noord-Holland van alles te beleven. Het levendige karakter is ook in huis door te voeren met de combinatie woonbeton Alkmaar. Deze vloer die onder meer bestaat uit een combinatie van mineralen, schoongebrand zand brengt een levendig karakter in huis, maar wel met een meer dan exclusieve en stijlvolle look.

Woonbeton Alkmaar: G-vloeren komt overal

G-vloeren is dé specialist in woonbeton en is overal in Alkmaar actief om een droomvloer te realiseren. Woont u bijvoorbeeld in Zuid in het Emmakwartier of in Kooimeer? Of gaat u verhuizen naar De Mare of naar Oudorp? Als u op zoek bent naar een speciale vloer met exclusieve look en vele andere voordelen dan is de keuze voor de combinatie woonbeton Alkmaar toch heel snel gemaakt. Wij komen overal in deze stad, zoals in de huizen aan de grachten, maar ook in woningen van jongnieuwbouw en recente nieuwbouw om woonbeton aan te brengen. Bijvoorbeeld in Cascade net als in het Palet of in De Bloemaert om maar een aantal jonge projecten te noemen.

Waarom woonbeton Alkmaar van G-vloeren?

Het is in de eerste plaats belangrijk dat u woonbeton in Alkmaar laat aanbrengen door een specialist. Het is namelijk geen vloer die zomaar in een dag is gelegd en zonder kennis en ervaring is aan te brengen. G-vloeren heeft alle expertise in huis en is bedreven en ervaren in de realisatie van woonbeton in alle typen woningen, variërend van oudbouw tot nieuwbouw en van villa’s tot appartementen. Wij weten wat er gedaan moet worden om de ondergrond klaar te maken voor de realisatie van deze vloer. Wij werken zorgvuldig en met de beste materialen om bij elk vloerproject een droomvloer af te leveren. Bovendien voorzien wij in een service die echt klantgericht te noemen is. Daarom is woonbeton Alkmaar van G-vloeren de beste keuze.

Luxe uitstraling met duurzaam karakter

De luxe uitstraling van woonbeton is een van de redenen waarom wij steeds vaker in Alkmaar bezig zijn met het aanbrengen van deze vloer. Het duurzame karakter is eveneens een reden waarom de populariteit van deze vloer ongekend groot is. Daarbij komt ook nog dat het een vloer is waar u geen tijd aan kwijt bent voor het onderhoud. Uiteraard is het geen vloer die zelfreinigend is, zodat u nog wel de stofzuiger of stofwisser dient te gebruiken om vuil en stof te verwijderen. Voor de rest is het een perfecte vloer waar u veel plezier aan beleeft. Zeker ook omdat woonbeton in Alkmaar in allerlei kleuren te realiseren is. Daarbij is er de mogelijkheid om de levendigheid van de structuur tot een minimum te beperken of juist uitbundig te laten zijn. Wilt u ook een droomvloer in uw woning in Alkmaar en valt de keuze op woonbeton? Neem dan contact op met G-vloeren om uw wensen in de praktijk vorm te laten geven.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten