Woonbeton Almere

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Almere heeft als stad in de provincie Flevoland een verscheidenheid aan inwoners en woningen. Woonbeton Almere is dan ook een combinatie die terug te zien is in zowel appartementen in Almere Stad als in vrijstaande woningen in Almere Hout, zoals in Vogelhorst. G-vloeren is in heel Almere actief met het aanbrengen van woonbeton vloeren in alle soorten woningen, variërend van villa’s tot appartementen en van nieuwbouwwoningen tot rijtjeshuizen.

Woonbeton in Almere populair

Een deel van de inwoners van de gemeente met meer dan 200.000 inwoners heeft heel bewust de keuze voor woonbeton gemaakt. Dat maakt dat er in vrijwel alle stadsdelen woonbeton in Almere in huizen is aangebracht en dat de vraag ernaar blijft toenemen. Bijvoorbeeld na een verhuizing of op het moment dat een oude vloer aan vervanging toe is. Er zijn bovendien meerdere redenen te onderscheiden met betrekking tot de toenemende populariteit van woonbeton in Almere.

Nieuwe vloer nodig? Woonbeton Almere!

Woont u in deze stad in een van de levendige stadsdelen en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Woonbeton Almere is een unieke combinatie, waarmee u de garantie krijgt op een vloer die qua uitstraling net zo levendig en energiek is als de stad. Het minimalistische design komt voort uit het strakke karakter van deze naadloze vloer. Daarmee is direct ook een ruimtelijk effect te realiseren, waarbij er een ruime keuze is uit allerlei structuren en kleuren. De vloer is dan ook naar eigen voorkeur extra levendig te maken of de robuuste uitstraling is wat meer bescheiden te realiseren. Dat is wat de combinatie woonbeton Almere zo sterk maakt, want deze vloer past werkelijk in alle typen woningen.

Geschikte voor iedere ondergrond: geen breekwerk nodig

U ervaart bij de keuze voor woonbeton in uw huis in Almere allerlei voordelen. Dat begint al bij de ondergrond die vrijwel altijd geschikt is of geschikt te maken is om woonbeton aan te brengen. Er is bijvoorbeeld helemaal geen breekwerk nodig als u woonbeton over plavuizen in de woonkamer wenst aan te brengen. Of als u de keuze maakt om woonbeton in de keuken in uw huis in Almere te laten aanbrengen met nog een oude tegelvloer erin.

Woonbeton Almere nieuwbouw

Almere groeit door net als de vraag naar woonbeton voor nieuwbouwwoningen. G-vloeren is dé specialist als het om de realisatie van woonbeton gaat in zowel bestaande woningen als in nieuwbouwwoningen. Er zijn altijd nieuwbouwprojecten die nog op stapel staan in Almere net als dat er recent afgeronde projecten zijn. Bijvoorbeeld in Boss, Kievitsland, Nomad net als de jongbouw in Annapark in Almere Stad en in Duinrijk in Almere Poort. Overal waar nieuwbouw verrijst of is verrezen, is G-vloeren actief of actief geweest met het aanbrengen van woonbeton. Het is een vloersysteem dat werkelijk alle voordelen met elkaar combineert, van luxe uitstraling tot exclusief comfort en van praktisch gemak tot een lange levensduur.

Wilt u meer informatie over woonbeton in Almere, neem dan vooral contact op met G-vloeren als dé woonbetonspecialist. U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten