Woonbeton Amstelveen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bent u op zoek naar een vloer voor uw woning in Amstelveen die luxe, sfeer, comfort en gemak met elkaar combineert? Woonbeton in Amstelveen in uw woning laten aanbrengen door G-vloeren is dan de beste keuze. Wij zijn zeer ervaren en bedreven in de realisatie van deze vloeren. Kijk direct maar eens voor inspiratie naar deze woonbeton vloer in Amstelveen die wij gerealiseerd hebben. U ziet hoe deze vloer een modern karakter combineert met een natuurlijke sfeer, waarbij het stoere tintje subtiel is weergegeven. Bovendien straalt deze vloer rust uit wat te danken is aan het oppervlak dat één geheel vormt.

Woonbeton Amstelveen: maak kennis met alle voordelen

Het natuurlijke stijlvolle karakter maakt dat woonbeton in Amstelveen in allerlei woningentypen en interieurs is toe te passen. Het comfort van deze cementgebonden vloer is bovendien top en met een combinatie met vloerverwarming is het niveau daarin nog hoger te tillen. Woonbeton is verder een vloer die slijtvast en watervast is, zodat er tevens sprake is van een lange levensduur en duurzame eigenschappen. Vrijwel alle kleuren zijn beschikbaar om woonbeton in Amstelveen te laten uitvoeren. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om woonbeton in de badkamer aan te brengen. In dat geval voorzien wij de badkamervloer van een waterwerende coating.

Eindeloze toepassing in huis met prijsvoordeel

Er zijn dus heel wat voordelen te benoemen, zoals ook de toepassing in vrijwel iedere ruimte in huis. U heeft de keuze om een ruimte uit te lichten, zoals de woonkamer met een superstijlvolle vloer. Zo is dat ook mogelijk met de slaapkamer, keuken en hal. Nog beter is het om als u eenheid in huis wenst de woonbeton vloer te laten doorlopen van kamer naar kamer. Dat maakt de prijs in elk geval ook een stuk lager, want wij berekenen de woonbeton prijs voor uw woning in Amstelveen aan de hand van het totale oppervlak. Dat betekent in de praktijk dat meer m2 u per m2 prijsvoordeel oplevert.

Uniek karakter voor een uniek interieur

Amstelveen is als voorstad van de plek, waar onze showroom is gevestigd bekend terrein. Zoals elke wijk in deze gemeente een ander karakter heeft, van Bovenkerk tot Elsrijk en van Groenelaan tot de jonge wijk Westijk, hebben onze woonbeton vloeren dat eveneens. Er is geen vloerafwerking gelijk als het om deze cementgebonden vloer gaat. Dat heeft alles te maken met de uitvoering in de praktijk. Elke keer als wij woonbeton aanbrengen in Amstelveen of in een andere stad ontstaat er nu eenmaal een uniek patroon in het vloeroppervlak. Daarom is woonbeton met recht een originele vloer te noemen om bij te dragen aan een uniek interieur.

Extra opties voor de afwerking mogelijk

G-vloeren is niet voor niets de specialist in het aanbrengen van woonbeton in Amstelveen. Dat komt niet alleen door onze expertise, maar ook door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Denk bijvoorbeeld maar aan extra opties voor de afwerking, zoals de toevoeging van antislip-coating of aan extra krasbestendige coating. Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak in onze showroom die nabij Amstelveen is gevestigd.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten