Woonbeton Eindhoven

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton in Eindhoven is populair in allerlei soorten woningen net als in winkels en in kantoren die een stijlvol karakter op de eerste plaats hebben staan. G-vloeren is landelijk actief met de plaatsing van deze mooie vloer. Zo komen wij onder meer graag bij u langs om woonbeton in Eindhoven aan te brengen. In deze groene stad in Brabant bedienen wij onze klanten in alle stadsdelen van Woensel in het noorden en zuiden tot Tongelre en van Stratum tot Gestel. Kies voor een woonbetonspecialist als G-vloeren die echt verstand van woonbeton heeft en daarbij een passende service verleent met een persoonlijke benadering.

Woonbeton in Eindhoven: stoer, strak en praktisch

Kiest u voor woonbeton in Eindhoven als nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfspand dan bent u verzekerd van een stoere, strakke en praktische afwerking. Daar staat deze cementgebonden vloer mix van mineralen, schoongebrand zand, pigmenten en vulstoffen namelijk bekend om. Zoals het materiaal uit een combinatie van bestanddelen bestaat, heeft de uitstraling eveneens meerdere kenmerken. Het stoere karakter staat niet op zichzelf, want er is tevens sprake van een chique en stijlvolle look. Indien gewenst is er een andere stijl met woonbeton in Eindhoven te realiseren, zoals met meer elegantie. Deze vloer leent zich daar goed voor, omdat er door de ambachtelijke werkwijze een uniek en op maat gemaakt resultaat is neer te leggen.

Praktische voordelen

Woonbeton in Eindhoven is ook steeds populairder vanwege de praktische voordelen. De feel en look spreken al voor zich, maar het is ook fijn dat er sprake is van een optimaal hygiënisch karakter. Het is niet voor niets dat woonbeton in de keuken en met een speciale afwerking ook in de badkamer is aan te brengen. Een volkomen egale vloer die geen naden heeft, is nu eenmaal op en top hygiënisch. Daarbij is het dan ook meteen een vloer die praktisch geen onderhoud kent en tevreden is met een regelmatige schoonmaakbeurt om in een goede conditie te blijven. Een ander praktisch voordeel is dat het comfort zowel als het om warmte als om de beleving van het lopen gaat zich op een hoog niveau bevindt. Dat niveau is verder te verhogen door er vloerverwarming onder aan te brengen.

Wat kost woonbeton in Eindhoven laten aanbrengen?

De kosten van woonbeton in Eindhoven laten aanbrengen variëren, want het oppervlak is van invloed op de prijs. Zo zijn er diverse elementen die de kosten bepalen, zoals onder meer afwijkende pigmenten net als de uitvoering van de topcoating. Daarnaast zijn er extra elementen toe te voegen aan woonbeton in Eindhoven. Denk daarbij aan het antislip maken van deze vloer of door een waterdichte coating aan te brengen. Een andere extra afwerking is te realiseren door de vloer van extra krasbestendige coating te voorzien. Deze aspecten beïnvloeden de prijs en dat geldt eveneens voor het eventueel klaarmaken van de ondergrond. Wilt u een exacte prijs weten dan raden wij u aan om een offerte aan te vragen voor de realisatie van woonbeton in Eindhoven.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten