Woonbeton Groningen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De vraag naar woonbeton in Groningen stijgt zowel in de provincie als in de stad zelf. G-vloeren komt als woonbetonspecialist regelmatig in het noorden om woonbeton aan te brengen. Dat doen wij zowel in nieuwbouwprojecten als in bestaande bouw net als in winkels en kantoren. Wilt u woonbeton in Groningen laten aanbrengen? Kies dan voor ons als specialist omdat u dan van kwaliteit en van de beste service verzekerd bent. Wij hanteren daarbij een persoonlijke benadering en bieden volledige transparantie. Ook als het gaat om de kosten.

Woonbeton in Groningen: mogelijkheden qua design en sfeer

In de eerste plaats bent u met deze vloer verzekerd van een magnifieke uitstraling in een sfeer die u voor ogen heeft. De uitstraling is zondermeer exclusief en luxe, maar voor wat betreft de sfeer zijn er details in aan te brengen. Dat maakt woonbeton in Groningen namelijk mogelijk, want deze vloer is met nuance te realiseren of met een grof patroon. Hierdoor is de sfeer net zo goed passend te maken bij een industrieel interieur als bij een meer landelijke look of stijlvolle inrichting. Daarbij is de beoogde sfeer natuurlijk te versterken door de perfecte kleuruitvoering te kiezen.

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van het laten aanbrengen van woonbeton in Groningen door G-vloeren zijn groot. De uitstraling spreekt al voor zich, maar ook in praktisch opzicht zijn er allerlei voordelen. Zo vormt de vloer een ononderbroken geheel omdat er geen naden zijn en voorziet dat in hygiëne net als in een eenvoudige schoonmaak. Er is geen groot onderhoud nodig als u voor woonbeton in Groningen kiest. Bovendien is het comfort ideaal te noemen en zeker ook als het gaat om de warmte die overigens te versterken is met vloerverwarming. Verder betreft het een slijtvaste vloer die jarenlang in woonplezier voorziet. Daarbij is woonbeton als vloer al watervast, maar extra geschikt te maken voor de badkamer door er een waterwerende coating aan toe te voegen. Zo is er ook nog het voordeel dat het een duurzame vloer betreft die samengesteld is op basis van speciaal geselecteerde bestanddelen, zoals fijne kiezels, fijn zand en cement.

De kosten van woonbeton in Groningen

Wilt u weten wat de kosten van woonbeton in Groningen zijn? De snelste manier om inzicht in de prijs te krijgen, is door direct een offerte bij G-vloeren aan te vragen. Wilt u eerst meer weten over de kosten dan leggen wij u dat graag uit. Bijvoorbeeld dat de kosten verbonden zijn aan de grootte van het oppervlak. Zo zijn er ook kosten van toepassing indien u een voorkeur heeft voor extra afwerkingsopties. Een voorbeeld daarvan is de toevoeging van extra antislip of een extra coating om de bescherming verder te beschermen en nog krasbestendiger te maken. Wilt u een combinatie met vloerverwarming? In dat geval zijn er eveneens kosten bij op te tellen. Gelet op de transparantie voorzien wij u hier graag van een indicatie van de kosten van woonbeton in Groningen. Het is echter beter om persoonlijk een offerte aan te vragen die geldend is voor de uitvoering van het werk.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten