Woonbeton informatie

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton informatie komt in alle opzichten van pas als u overweegt om deze vloer aan te schaffen. Het is ook belangrijk om goed geïnformeerd te zijn en inzicht te krijgen in alle woonbeton informatie die helpt bij het maken van een keuze. Bijvoorbeeld als het gaat over de toepassingen van dit vloersysteem, maar ook over de voordelen en de eventuele nadelen. Verder is het handig om inspirerende ideeën aangereikt te krijgen als het gaat om kleuren en designs van woonbeton. Al deze informatie komt hier in elk geval aan de orde en als u nog vragen heeft, stel deze dan gerust aan G-vloeren.

Woonbeton informatie: veelzijdige opties voor toepassing

Woonbeton is een van de populaire toepassingen om als chique vloer in woningen aan te brengen. Het is bovendien een vloer die geschikt is om in elke ruimte van het huis toe te passen, van de woonkamer tot de badkamer en van de slaapkamer tot het toilet. In de zakelijke sector is woonbeton een toepassing die vooral gewild is door de uitstraling in combinatie met het onderhoudsgemak. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een winkel die stijlvol is ingericht of aan een showroom waar de productpresentatie van groot belang is.

Woonbeton informatie: voordelen

Met betrekking tot de voordelen en nadelen valt er veel te vertellen als het gaat om volledige woonbeton informatie. De stijl en het uiterlijk van woonbeton is esthetisch gezien fantastisch en dat is al een eerste voordeel. Daarnaast is een vloer die in onderhoud zeer simpel is, waarbij alleen de normale reinigingsbeurten nodig zijn. Woonbeton is naadloos en voorziet in de basis in één geheel in de ruimte. Daardoor is er eveneens sprake van een mooi ruimtelijk effect. In woningen is het een optie om vloerverwarming aan te brengen. Dit systeem van verwarming is namelijk uitstekend om met woonbeton te combineren. Er zijn extra toevoegingen mogelijk, zoals antislip of een extra waterwerende coating voor in de badkamer. Ook is het een duurzaam vloersysteem dat jaren meegaat zonder aan mooiheid te verliezen.

Nadelen

Zijn er ook nadelen dan? Een nadeel is dat het een vloersysteem betreft dat niet in één dag is te plaatsen. Daar dient u dan ook rekening mee te houden. Het is de wachttijd echter meer dan waard. Een ander mogelijk nadeel is dat je deze vloer niet kiest om één jaar plezier aan te beleven, want woonbeton gaat jarenlang mee. Als je ieder jaar het interieur wilt veranderen en ook de vloer, is woonbeton een minder geschikte optie.

Kleurinspiratie

Bij woonbeton informatie hoort natuurlijk ook enige inspiratie als het gaat om ideeën qua kleur en design. Met stip op nummer 1 op het gebied van kleuren voor woonbeton staan grijstinten. Donkere grijstinten geven de chique vloer nog meer stijl mee en lichte grijstinten passen prachtig bij een modern en licht ingericht interieur. Niet alle kleuren bestaan uit grijstinten, want het is net zo goed mogelijk om een meer landelijke of natuurlijk look te realiseren. Uiteraard bieden wij u graag meer inspirerende ideeën als het om kleur en design gaat. Maak daarvoor een afspraak een afspraak met onze expert en kom naar onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten