Woonbeton kleuren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

In elk interieur spelen kleuren een hoofdrol als het gaat om de sfeerbeleving. Wat dat betreft is het goed om te weten dat woonbeton kleuren in de meest uiteenlopende tinten bestaan. Dat maakt het dus gemakkelijk om een keuze te maken die op uw interieur afgestemd is. Of het is mogelijk om de woonbeton kleuren als uitgangspunt te nemen. De rest van het interieur is daar dan op af te stemmen. Dat kan namelijk prima, omdat woonbeton een vloer is die vele jaren meegaat. Het interieur is wat dat betreft sneller aan de vloer aan te passen als het gaat om verandering in meubels, kleur en sfeer. Wij laten u alvast graag wat inspiratie opdoen en nodigen u voor nog meer ideeën uit om naar onze showroom te komen.

Woonbeton kleuren inspiratie met grijstinten

Als het om woonbeton kleuren en inspiratie gaat dan is grijs in lichte en donkere tinten het meest populair. Dat heeft alles te maken met de natuurlijke en realistische look die er dan bijvoorbeeld in de woonkamer ontstaat. In een badkamer zorgt grijs als woonbeton kleur voor een uitermate stijlvolle uitstraling. Dat geldt eveneens voor toepassing in het toilet, want ja ook daar is woonbeton geschikt voor en is grijs populair. Natural grey is een van de voorbeelden van grijstinten en basalt wijkt daar niet veel van af net als ocean grey en dark grey. Dit zijn de middeldonkere grijstinten, maar het kan nog donkerder, zoals met noir grey en antraciet. Liever een lichte tint grijs? Er zijn meerdere woonbeton kleuren die aan die wens tegemoetkomen, zoals ice grey, soft grey en wolf grey.

Kleuren inspiratie voor een warme sfeer in huis

Er zijn woonbeton kleuren die net even een wat meer warme sfeer in huis geven dan grijstinten. Beige grey is een mooie tint met een natuurlijke look die warm aandoet. Dat geldt overigens ook voor dark sand en voor taupe. Deze kleuren zijn ideaal als u een inrichting heeft met een landelijk of klassiek karakter. Ook passen deze woonbeton kleuren perfect als basis in een Scandinavisch interieur. In een dergelijk interieur komen namelijk veel materialen als hout en bamboe voor en is er sprake van lichte kleuren.

Woonbeton kleur net van het wit af

Er is nog meer inspiratie op te doen, want ook moderne en strak ingerichte woningen verdienen de perfecte woonbeton kleur. Een tint net even van het wit af zorgt dat een modern en strak interieur perfect tot zijn recht komt. Bijvoorbeeld met een kleur als pearl white of off white. Woonbeton heeft als voordeel snel schoon te maken te zijn en heeft geen naden waar stof in komt. Dat maakt het net even gemakkelijk om uit de woonbeton kleuren een tint te kiezen die net van het wit af is. Wilt u meer inspiratie opdoen of woonbeton in kleur op maat laten samenstellen? Neem dan contact op met G-vloeren. Wij maken graag een afspraak om u persoonlijk in onze showroom te ontvangen. Uiteraard staat het u vrij om direct online een offerte aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten