Woonbeton Zuid Holland

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton in Zuid Holland als maatwerk laten aanbrengen? G-vloeren is de specialist in deze vloeren die als stijlvol en exclusief bekend staan. De provincie Zuid Holland vormt onderdeel van ons werkgebied dat zich tot in de rest van Nederland uitstrekt. Wij zorgen ervoor dat uw woonbeton in Zuid Holland perfect aansluit bij uw wensen. Dat ziet u uiteraard in het resultaat terug. Daarbij krijgt u de garantie dat deze vloer vanwege de eigenschappen en kwaliteit een lange levensduur heeft. Overigens leggen wij woonbeton aan in allerlei woningtypen net als in winkels en in kantoren. Zo komen wij overal van Den Haag tot Zwijndrecht en van Rotterdam tot Papendrecht.

Woonbeton Zuid Holland: de beste keuze voor een luxe vloer

Wilt u een luxe vloer in uw woning in Zuid Holland laten aanbrengen dan is woonbeton daarvoor de beste optie. Dit is een luxe vloer die klasse en stijl uitstraalt en bovendien nog veel meer voordelen kent. Het design is als maatwerk te leveren, omdat ons uitvoerende team op ambachtelijke wijze werkt.

Een perfecte afstemming in uw interieur en met de gewenste sfeer van woonbeton in Zuid Holland is dan ook ons uitgangspunt. Daarbij is er uit allerlei woonbetonkleuren een keuze te maken, variërend van populair antraciet tot een zandkleur die in een warme sfeer voorziet. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van design en kleur bij G-vloeren.

Samenstelling en uitvoering onder één dak

Een van de voordelen om woonbeton in Zuid Holland door G-vloeren te laten realiseren, is dat wij alles onder één dak beschikbaar hebben. Dat betekent dat zowel de samenstelling van woonbeton in Zuid Holland op maat bij ons plaatsvindt als de uitvoering van het project. Het gemak van alles onder één dak aan te treffen, is ook dat de communicatielijnen kort zijn en er een vast aanspreekpunt is.

Bovendien gaan wij nog een stapje verder met de samenstelling van de vloer als u een combinatie met vloerverwarming wenst. Dat zit ook bij ons onder één dak en is dus door G-vloeren te realiseren. Zo hebben wij alles in eigen beheer, van adviseur tot een compleet uitvoeringsteam.

Algemene kenmerken van ons woonbeton

Het is natuurlijk belangrijk om van alles te weten over woonbeton als u deze vloer laat aanleggen in uw woning of bedrijf in Zuid-Holland. De luxe uitstraling spreekt zeker al tot de verbeelding, maar er zijn meer algemene kenmerken van toepassing. Dat is dat deze vloer naadloos is en daardoor in een vergrotend effect voorziet in elke ruimte. Bovendien is de vloer daardoor ook te bestempelen als zeer hygiënisch en wijst de praktijk uit dat het een erg gemakkelijke vloer is in onderhoud.

Een ander algemeen kenmerk is het watervaste karakter en dit combineert met slijtvaste eigenschappen. U merkt als het woonbeton in Zuid Holland er eenmaal ligt in uw woning dat het een zeer aangename vloer is om over te lopen en dat deze warm aanvoelt. Mocht u nog meer willen weten, neem dan vooral contact op met G-vloeren of plan een bezoek aan onze showroom.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten