Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Ziekenhuisvloer

Wat bepaalt de kwaliteit van een ziekenhuisvloer in medische centra?

Ziekenhuisvloeren zijn bij uitstek vloeren die moeten beschikken over een groot aantal eigenschappen die het gebruik bevordert en patiënten beschermt tegen mogelijke problemen op het gebied van hygiëne en statische elektriciteit. Ziekenhuisvloeren zijn vloeren waar de meest stringente eisen op van toepassing zijn. G-vloeren BV is de vakspecialist op het gebied van de applicatie van zeer moderne en hoogwaardige epoxy gietvloerproducten voor ziekenhuisvloeren. Op onze ziekenhuisvloeren zijn een aantal markante kwaliteitseisen van toepassing waaronder:

  • Anti-statische eigenschappen: het verhinderen van ESD (Electronic Static Discharge) In operatiekamers alsmede ziekenhuiskamers staat doorgaans elektronische apparatuur opgesteld die nooit door statische elektrische elektriciteit mag worden verstoord of beschadigd. De ziekenhuisvloeren van G-vloeren BV neutraliseren ESD door de toepassing van vaste afvoerpunten voor elektrische lading. Meer over ESD-vloeren vindt u hier.
  • Anti-allergeen, hygiëneverhogend: het tegengaan van stofdeeltjes die zich hechten aan de vloer moet worden voorkomen.
  • Slipresistentie: een goede slipresistentie voorkomt uitglijden en maakt de gehele ziekenhuisvloer goed beloopbaar.
  • Goed te behandelen met schoonmaakmiddelen, disinfectiemiddelen alsmede probiotica: door toepassing van een zeer slijtvaste topcoating op de ziekenhuisvloer kan een zeer hygiënische vloer worden verkregen.
  • Geluiddemping en akoestische eigenschappen: in ziekenhuizen worden bedden en apparatuur op regelmatige tijden verplaatst. Een ziekenhuisvloer moet niet alleen lekker "rollen", de vloer moet geluiddempende eigenschappen bezitten.
  • Geheel poriëndicht: op ziekenhuisvloeren mogen geen bacteriën of visrussen gedijen, de ziekenhuisvloer moet compleet poriëndicht zijn.
  • In het kader van BREAAM of LEED kunt u ook zeer duurzame bio gietvloeren laten aanleggen die voldoen aan diverse duurzaamheidscertificaten.

Klinische ziekenhuisvloer laten aanbrengen door professionals

Bij G-vloeren BV werken technische experts en vaklieden met grote ervaring in het aanbrengen van superieur ziekenhuisvloeren. Voor zowel operatiekamers, behandelkamers als sanitaire ruimten en patiëntenverblijven. Wij zijn zeer bedreven in het behandelen van grotere vloeroppervlakken van ziekenhuizen. Door onze heldere en praktische budgetcontrole mechanismen zijn onze ziekenhuisvloeren per dag of per week te volgen. Opleveringstermijnen worden uiteraard nageleefd en de uiteindelijke prijs per m2 kan door onze aantrekkelijke kortingen blijvend laag worden gehouden.

Wilt u professioneel een ziekenhuisvloer laten aanleggen of laten renoveren? Neem contact op met onze technische adviseurs via 020 - 846 36 94 of mail naar info@g-vloeren.nl voor een eerste kennismaking.

Zwembadcoating

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike