Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gezondheidszorg | G-vloeren.nl

Kunststof vloeren zijn in de gezondheidszorg onze zorg

Wanneer u werkzaam bent in een ziekenhuis, tandarts- of dokterspraktijk of zorgcentrum voor bejaarden weet u dat in de gezondheidszorg hygiëne een topprioriteit behoort te hebben. We durven zelfs te stellen, dat in de gezondheidszorg een goede hygiëne van levensbelang is. De technisch adviseurs van G-vloeren, die gespecialiseerd zijn in de gezondheidszorg, weten dit op basis van hun jarenlange ervaring in de gezondheidszorg als geen ander. Ongeacht in welke tak van de gezondheidszorg u werkzaam bent, is het van belang dat u beschikt over kunststofvloeren die duurzaam, slijtvast, vuilafstotend en eenvoudig te reinigen zijn. Want vloeren in de gezondheidszorg zijn de primaire bron voor de totstandkoming van een besmetting.

Professional kunststof vloeren van G-vloeren de oplossing voor de gezondheidszorg

Het is van essentieel belang dat de kunststof vloeren in de gezondheidszorg vloeistofdicht en eenvoudig, effectief en efficiënt te reinigen zijn. De vloeren in de gezondheidszorg moeten daarnaast stof- en allergievrij, antislip en chemicaliënbestendig zijn. Regelmatige belasting van restanten bloed, urine en chemische stoffen als chemo moeten de vloeren in de gezondheidszorg duurzaam kunnen verdragen. Omdat stilte en rust voor patiënten en cliënten in de gezondheidszorg een belangrijk aspect zijn, moeten de vloeren in de gezondheidszorg bij voorkeur ook geluiddempend zijn. Dit geldt ook voor de brandveiligheid.

De biologische kunststof maatwerk vloer voor de gezondheidszorg

De gespecialiseerde technisch specialisten van G-vloeren hebben met succes een aantal kunststof vloersystemen voor de gezondheidszorg ontwikkeld, die niet alleen aan alle eisen voldoen maar ook vrij zijn van chemicaliën en schadelijke stoffen. Deze maatwerkvloeren voor de gezondheidszorg zijn gemaakt van duurzaam milieuvriendelijk materiaal dat voldoet aan de strengste milieueisen. Daarnaast hoeft u voor het appliceren van deze kunststof vloer een afdeling niet te sluiten, omdat deze kunststof vloer een extreem snelle uitharding heeft. G-vloeren helpt u graag met de planning en de uitvoering, want de vloeren zijn in de gezondheidszorg onze zorg.

Een greep uit de voordelen van
 • Milieuvriendelijk
 • Geluiddempend
 • Naadloos
 • Duurzaam
 • Brandwerend en veilig
 • Vloeistofdicht
 • Stof- en allergievrij
 • Kras- en slijtvast
 • Snel belastbaar (binnen 2 uur)
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Leverbaar in alle kleuren
 • Er hoeft geen afdeling gesloten te worden

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike