Betonvloer Zuid Holland

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Wilt u een betonvloer in Zuid Holland door een echte specialist laten plaatsen? G-vloeren is de betonvloerexpert die overal in deze provincie aan huis komt. Zowel bij particulieren als bij bedrijven die in Zuid Holland een betonvloer willen laten aanbrengen. Bijvoorbeeld in Den Haag net als in Rotterdam, maar ook in Dordrecht, Papendrecht en Alphen aan den Rijn. Wij voorzien in de beste kwaliteit op het gebied van materialen en expertise in combinatie met een hoogwaardige service.

Betonvloer Zuid Holland: stijlvol en praktisch

Er is voor wat betreft de betonvloer in Zuid Holland sprake van een opmars, want steeds meer mensen zien er de vele voordelen van in. Dat komt onder meer omdat deze vloer in elk interieur de betreffende ruimte van een stijlvolle look voorziet. Bovendien is het zo dat onze betonvloeren in Zuid Holland populair zijn vanwege het praktische gemak. De vloer vormt een eenheid in het interieur door het aaneengesloten oppervlak. De naadloze stijl en vuilafstotende kenmerken in combinatie met het onderhoudsarme karakter dragen bij aan het dagelijks gemak.

Robuust met een rauw tintje

In de basis is de tint grijs de favoriet voor de plaatsing van een betonvloer in Zuid Holland. Dat is op zich heel logisch te verklaren, want hierdoor is er echt sprake van de robuuste look van beton met een rauw tintje. De gemêleerde structuur zorgt voor een stoer effect en komt in een grijze kleur uiteraard authentiek over. Wilt u een betonvloer in Zuid Holland in een andere kleur laten plaatsen? Wij horen graag uw voorkeur voor een kleur en andere wensen om aan de hand van maatwerk tot de perfecte uitvoering te komen. Er zijn namelijk ook andere kleuren dan grijs beschikbaar om deze mooie robuuste vloer mee uit te voeren.

Renovatie betonvloer in Zuid Holland

Heeft u op dit moment een betonvloer in Zuid Holland liggen die niet meer is wat het geweest is? G-vloeren is niet alleen specialist in de plaatsing, maar ook in de renovatie van betonvloeren. Wij komen eerst langs in Zuid Holland om de conditie van de betonvloer te bepalen. Daarbij checken wat de technische staat is en kijken wij bijvoorbeeld of er alleen sprake is van verwering van de toplaag. Aan de hand van de uitgebreide beoordeling adviseren wij u over de mogelijkheden voor renovatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor renovatie of plaatsing van betonvloeren in Zuid Holland. Onze showroom is overigens op afspraak te bezoeken.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten