Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Polyurethaan Coatingvloer

Polyurethaan coatingvloer zeer geschikt voor woningen

Een polyurethaan coatingvloer is een aanwinst voor iedere woning. Met deze hard-elastische vloer voorkomt u bovendien het scheuren en werken vanuit de ondervloer. De polyurethaan coatingvloer is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor een al langer bestaande woning.


PU coatingvloer in vele variaties leverbaar en voor vele doeleinden geschikt

Veel winkels en bedrijven hebben de polyurethaan coatingvloer inmiddels al ontdekt. Een polyurethaan coatingvloer is namelijk oersterk, hygiënisch en gaat vele jaren mee. De polyurethaan coatingvloer van G-Vloeren blijft mooi en is enorm onderhoudsvriendelijk.

Polyurethaan coatingvloer biedt vele voordelen:
- Polyurethaan coatingvloer voelt zacht en warm aan
- Polyurethaan coatingvloer is eenvoudig te combineren met vloerverwarming
- Polyurethaan coatingvloer is goed geluiddempend
- Polyurethaan coatingvloer is kras en slijtvast en poriën dicht
- En de Polyurethaan coatingvloer is in alle kleuren verkrijgbaar!

Meer informatie over onze polyurethaan coatingvloer

Onze showroom met een uitgebreide collectie polyurethaan coatingvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, garagevloer, Pu gietvloeren, industriële vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

PU coatingvloer

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike