Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Polyurethaan Coatingvloer

Een polyurethaan coatingvloer, ook wel PU coatingvloer, is de ideale vloersoort voor de meest uiteenlopende wensen en situaties. Veel positieve eigenschappen van een gietvloer komen naar voren, maar u betaalt slechts een fractie van een gietvloerprijs. Een polyurethaan coatingvloer is dan ook een budgetvriendelijke oplossing voor bijvoorbeeld winkels, showrooms en kantoren of voor particulieren die een verouderde gietvloer van een nieuwe uitstraling en bescherming willen voorzien.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem dan contact op met onze coatingvloer specialisten via 020 846 36 94 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan middels onderstaande button.


Polyurethaan coatingvloer voor elke ondergrond

Vrijwel iedere ondergrond is geschikt om een polyurethaan coatingvloer (PU coatingvloer) op te appliceren. Denk hierbij eens aan een kale betonvloer: een vloer met een saaie uitstraling die bovendien geen bescherming biedt. Een vloer van beton en een bestaande kunststof vloer zijn uitstekende voorbeelden van ondergronden die geschikt zijn om een polyurethaan coatingvloer op aan te brengen.

Unieke kenmerken van een polyurethaan coatingvloer

Een polyurethaan coatingvloer heeft tal van positieve kenmerken die vergelijkbaar zijn met die van een duurdere gietvloer. Een polyurethaan coatingvloer van G-vloeren is:

  • Slijtvast
  • Naadloos
  • Stofvrij
  • Krasbestendig
  • Vloeistofdicht
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Warm aan de voeten
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • In alle RAL-kleuren verkrijgbaar

Indien gewenst kunnen wij zelfs extra kenmerken aan de vloer toevoegen, zoals een anti-sliplaag. Bespreek uw persoonlijke wensen gerust met ons.

PU coatingvloer prijs

G-vloeren hanteert scherpe prijzen voor het leggen van een PU coatingvloer. Wij bieden zelfs oplopende kortingen naarmate het oppervlak in vierkante meters toeneemt. Een PU coatingvloer is dus voor ieders budget de perfecte keuze. Vraag direct een offerte aan wanneer u graag een persoonlijke prijsopgave ontvangt.

Polyurethaan coatingvloer om uw gietvloer te renoveren

Een gietvloer is onderhevig aan slijtage en beschadigingen, dit geldt met name voor gietvloeren die al wat ouder zijn. Is uw gietvloer versleten, beschadigd of verouderd? Dan zorgen wij er door middel van een polyurethaan coatingvloer voor dat uw gietvloer weer een nieuwe uitstraling en beschermlaag krijgt. Ontdek meer over gietvloer renovatie.

Meer informatie

Uiteraard leggen onze experts u graag alles uit over de verschillende mogelijkheden omtrent een polyurethaan coatingvloer. Neem hiervoor contact op of maak een afspraak om langs te komen bij onze showroom in Amsterdam. Hier bekijkt en voelt u onze uitgebreide collectie PU coatingvloeren.

PU coatingvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike