Gietvloer showroom

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een verkoopbevorderende gietvloer voor uw showroom

Bezit u een autoshowroom, een winkel of een grote open ruimte waar producten tentoongesteld worden? De showroom gietvloeren van G-vloeren BV zijn geheel naadloze, kras- en slijtvaste vloeren, geschikt om te gebruiken in elke verkoopruimte of showroom. Onze alifatische PU gietvloeren kunnen in een groot aantal kleuren worden aangebracht in overeenstemming met bijvoorbeeld logo’s of uw specifieke merkkenmerken. Deze showroom gietvloeren zijn bestand tegen allerlei mechanische en chemische belastingen en kunnen worden aangebracht in combinatie met vloerverwarming, vloerverlichting en andere installaties die noodzakelijk zijn voor het comfort in uw showroom. Onze 100% alifatische PU gietvloeren hebben bewezen over langere tijd kleurecht te blijven. Op alle alifatische PU showroom gietvloeren van G-vloeren krijgt u standaard 5 jaar garantie op kleurstabiliteit. Door toepassing van de meest moderne coatings wordt de showroom vloer geheel UV-stabiel gemaakt.

Showroom gietvloeren voor autoverkoop organisaties

De vloer van een autoshowroom moet diverse mechanische belastingen moeiteloos kunnen dragen en moet ook nog eens bestand zijn tegen bijvoorbeeld olie en weekmakers (rubber) van autobanden. Bovendien moet deze showroom gietvloer ook stroef zijn ter voorkoming van slippen. G-vloeren beschikt over de juiste showroom gietvloeren om al deze belastingen aan te kunnen. Bovendien kunnen wij onze gietvloeren ook makkelijk aansluiten op goten en afvoeren zodat de vloer snel schoon gemaakt kan worden. Voor de meest zwaar belaste showroom gietvloeren gebruiken wij epoxyproducten die hun kwaliteit al ruimschoots hebben bewezen. Onze showroom gietvloeren kunnen geheel wit of in een betonlook worden uitgevoerd inclusief anti-slipcoating

Showroom gietvloeren met logo’s en vloerverlichting

Een showroom gietvloer kunt u met extra effecten en creatieve middelen aantrekkelijker maken voor uw klanten. Logo’s of prints kunnen worden aangebracht onder een transparante toplaag en verlichting kan gelijk in de vloer worden meegenomen. Ook kunt u de showroom gietvloer laten instrooien met lichtreflecterende flakes zodat er een glinsterend effect onstaat. Een ander mooi effect is het toepassen van de showroom gietvloer in diverse in elkaar overlopende kleuren. Dit breekt de monotonie van de vloer en kan gelijk zorgen voor mooie afgebakende plekken, looppaden etc.

Ruim 15 jaar ervaring in het aanleggen showroom gietvloeren

Het uitvoeringsteam van G-vloeren heeft ruime ervaring met het aanbrengen van diverse soorten showroom gietvloeren. U kunt op ons rekenen voor een zeer strakke opleveringstermijn, de juiste en zorgvuldige voorbehandeling van ondergronden en gietvloer producten met een korte droogtijd zodat uw bedrijf niet lang hoeft stil te staan. G-vloeren BV is lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging van Afbouwbedrijven (NOA) en biedt klanten garanties op basis van uitstekende consumentvoorwaarden.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten