Gietvloer vlokken/flakes

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De combinatie gietvloer vlokken of flakes voorziet de ruimte vanaf de grond van een decoratieve uitstraling. Zo zijn er allerlei effecten te realiseren met flakes of vlokken in een gietvloer, zoals een speels effect of een stoere look. De hoeveelheid vlokken bepaalt namelijk het exacte effect. De decoratieve uitstraling is overigens niet het enige aspect dat duidelijk naar voren komt. Er is namelijk nog een voordeel en dat is dat eventueel aanwezig vuil of stof veel minder snel opvalt. G-vloeren heeft uitgebreide ervaring met de realisatie van decoratieve gietvloeren en vertaalt u wensen naar de praktijk.

Gietvloer vlokken: speciale techniek

Er is voor het instrooien van vlokken of flakes een speciale techniek nodig om tot het beste resultaat te komen. Het is bijvoorbeeld niet de juiste manier om de decovlokken recht naar de vloer of er naartoe te strooien. In dat geval komen de vlokken vooral op één plek terecht en het is juist de bedoeling dat er een mooi verspreid effect ontstaat. Het is de kunst om de decoflakes als het ware omhoog te werpen, zodat deze al dwarrelend op de nog natte gietvloer terechtkomen. De vlokken hechten zich op dat moment in de nog natte laag. Om tot het perfecte resultaat te komen met een gelijkmatige verdeling is de nodige ervaring vereist. Daar beschikt ons applicatieteam uiteraard over. Het is overigens mogelijk om de decoratie in een deel van de vloer of in de gehele vloer op te nemen.

Hoeveelheid vlokken

De hoeveelheid vlokken bepaalt zoals gezegd het uiteindelijke effect in het oppervlak van de gietvloer. Een minieme hoeveelheid kleurvlokken zorgt voor een optisch fraai en minimalistisch effect met subtiele elegantie. Extra veel flakes zorgen ervoor dat er een druk patroon in de gietvloer ontstaat. Er is wat dat betreft rekening te houden met de wensen om een specifiek effect als uitstraling van de vloer te bewerkstelligen.

Kleurvlokken

Een gietvloer met vlokken is uit te voeren met kleurvlokken. Op deze manier is er dus ook nog met de decoratieve uitstraling rekening te houden. In een zwarte gietvloer is het bijvoorbeeld mogelijk om met witte en grijze vlokken te werken. Zo zijn er in een grijze gietvloer witte of zwarte vlokken te verwerken of een combinatie van beiden. Daarnaast zijn er natuurlijk kleurvlokken die in een opvallende kleur zijn aan te brengen op een gietvloer in een meer neutrale kleur. Wij laten u wat dat betreft graag kennismaken met alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van gietvloeren met vlokken.

Epoxyvloer met vlokken

Een van onze gietvloeren die zich perfect leent voor het instrooien van vlokken betreft de epoxyvloer. Dit is een harde vloer die doorgaans toepassing vindt in de industriële sector, maar ook geschikt is als parkeergaragevloer, discotheekvloer en showroomvloer. Vlokken zijn niet het enige decoratieve kenmerk dat is toe te voegen. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om er een glitter gietvloer van te maken of een gietvloer met afbeeldingen of logo’s erin verwerkt. Informeer daarom naar alle uitgebreide mogelijkheden om een gietvloer met vlokken naar wens samen te stellen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten