Huisartsenpraktijk vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Huisartsenpraktijk vloer: praktisch en hygiënisch

Het is als huisarts voor uw praktijk belangrijk dat er een praktische en hygiënische vloer ligt. Niet alleen in de spreekkamer, maar ook in de wachtkamer waar uw patiënten plaatsnemen voor een afspraak. G-vloeren heeft voor u de ideale huisartsenpraktijk vloer die aan de praktische en hygiënische eisen voldoet. Daarbij biedt onze huisartsenpraktijk vloer zelfs nog meer voordelen. Denk daarbij aan een mooie stijl, keuze uit allerlei kleuren, moderne en naadloze look en slijtvast karakter. Bovendien zijn onze vloeren voor huisartsenpraktijken ook nog eens waterdicht.

Huisartsenpraktijk vloer die aan de hoogste eisen voldoet

De huisartsenpraktijk vloeren van G-vloeren voldoen aan de hoogste eisen die er in de medische sector gesteld worden. Het is ook niet voor niets dat wij ook voor tandartspraktijken vloeren leveren net als dat wij in ziekenhuisvloeren voorzien. Bovendien voldoen onze vloeren voor huisartspraktijken niet alleen aan hygiënische en praktische eisen. Zo krijgen bacteriën bijvoorbeeld geen kans om zich veelvuldig te vermeerderen. Nog een voordeel is dat onze gietvloeren tegen schoonmaakmiddelen en desinfecteringsmiddelen bestendig zijn uit te voeren.

Oogt stijlvol en verbindt ruimtes

Het zijn tevens vloeren die stijlvol zijn. Daarmee verhoogt u de uitstraling in uw praktijk in de sfeer die u voor ogen heeft. Een van de grote voordelen van een huisartsenpraktijk vloer uit ons assortiment is dat deze voor de hele praktijk geschikt is. Een gietvloer is bijvoorbeeld de verbindende factor die de entree, wachtruimte en behandelruimte naadloos in elkaar over laat lopen. Dat oogt niet alleen stijlvol, maar is ook nog eens modern.

Uitgevoerd in kleur naar keuze

G-vloeren biedt wat betreft de samenstelling van een huisartsenpraktijk vloer verschillende keuzes. Niet alleen wat betreft materiaal en afwerkopties, maar zeker ook als het om het creëren van een unieke stijl gaat. Bijvoorbeeld door een ruim kleurenaanbod te bieden, zodat u de kleur kiest die u wenst. Daarbij is het mogelijk om de kleur van de huisartsenpraktijk vloer in de wachtruimte anders te laten zijn dan in de spreekkamer. Er zijn veelzijdige mogelijkheden beschikbaar als het om het samenstellen van het design gaat. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Onderhoudsvriendelijk en slijtvast

Er komen vrijwel dagelijks patiënten naar uw praktijk en dat betekent dat de vloer aardig belast wordt. Het is dan fijn om te weten dat onze vloeren voor huisartsenklinieken, dokterspraktijken en gezondheidscentra slijtvast zijn. Bovendien geldt dat een huisartsenpraktijk vloer uit ons assortiment ook nog eens onderhoudsvriendelijk is. U heeft er qua onderhoud geen omkijken naar en de naadloze vloer is heel snel te reinigen.

Huisartsenpraktijk opnieuw inrichten

Als u van plan bent om uw huisartsenpraktijk, gezondheidscentrum of dokterskliniek opnieuw in te richten, kies dan voor de perfecte vloer. G-vloeren voorziet u graag van advies bij het samenstellen van de huisartsenpraktijk vloer. U brengt veel tijd in uw spreekkamer door en dan is het prettig om u daar helemaal thuis te voelen. De keuze voor een vloer maakt daar een belangrijk onderdeel vanuit. Het is dan ook goed om te weten dat elke interieurstijl aansluit op onze huisartsenpraktijk vloeren.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten