Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer Retaill 2023

De kracht van vloeren in retail: Kies de perfecte ondergrond om een aantrekkelijke winkelervaring te creëren

Het draait in de retailbranche in allerlei soorten winkels voor een belangrijk deel om de beleving en sfeer, die consumenten ervaren. Een uitstraling, die past bij de winkel vormt een ideale basis om de verkoop van producten te stimuleren. Daarbij is het van belang om bij het begin te beginnen en de keuze te maken voor een perfecte ondergrond. De vloer is wat dat betreft te zien als een rode loper die u uitlegt voor uw klanten. Gietvloeren voor winkels voldoen aan de hoge esthetische beleving en voorzien ook nog eens in praktisch gemak in de retail.

Gietvloer voor winkel: kleuren en designs

Iedere winkel heeft uiteraard een unieke uitstraling en kleur, sfeer en beleving. Om een ideale winkelervaringen te realiseren, bieden wij u de keuze uit een groot aantal winkelvloeren met keuze uit allerlei designs en kleuren. Daarbij is het onder meer mogelijk om met uw bedrijfsidentiteit rekening te houden, maar ook met uw doelgroep. Bij het maken van een keuze voor de perfecte ondergrond van een gietvloer in de retail zorgen wij altijd voor maatwerk.

Eenheid met uniforme uitstraling

Een kledingwinkel met een robuuste uitstraling gericht op jongeren, leent zich uitstekend voor een betonlook gietvloer in antraciet. Richt u zich in uw winkel op de verkoop van duurzame producten? Daar past een duurzame gietvloer eveneens perfect bij en de winkelvloer is daarbij in een natuurlijke kleurtint uit te voeren. Wij maken het mogelijk om uit alle soorten kleuren te kiezen, variërend van een groene gietvloer voor uw winkel tot een blauwe uitvoering. Daarbij zijn onze vloeren voor de retail aaneengesloten met een naadloos karakter. Hierdoor is er een mooie basis qua eenheid en uniforme uitstraling te realiseren in uw hele winkel, van de entree tot en met het magazijn.

Hoog niveau van comfort

De vloer voor uw winkel kan er nog net zo mooi uitzien, maar het is eveneens van belang dat uw klanten loopcomfort ervaren. Dit maakt net als de uitstraling onderdeel uit van de totale winkelervaring voor bezoekers. Uiteraard is het voor uw winkelmedewerkers eveneens van belang op een comfortabele vloer te werken. Het voordeel van onze gietvloeren voor de retail is dat deze samen te stellen zijn met een hoog niveau van comfort. Daarbij is het belangrijk om ook met praktische zaken rekening te houden, zoals wanneer bezoekers regenwater onder het schoeisel meenemen. Wat dat betreft zijn onze gietvloeren voor winkels uit te voeren met antislip, zodat het risico op uitglijden op een natte vloer te minimaliseren is.

Gietvloer voor winkel: intensief gebruik

Er komen in de gemiddelde winkel uiteraard veel bezoekers, zodat er sprake is van intensief gebruik. Onze gietvloeren voor winkels zijn daartegen bestand. De retailvloeren zijn wat dat betreft slijtvast en prima berekend op grote drukte. Bovendien is er sprake van een lange levensduur. De uitstraling blijft mooi, zodat de winkelervaring van bezoekers ook nadat de vloer jarenlang intensief is gebruikt op een hoog niveau blijft.G-vloeren heeft voor de retailbranche voor ieder soort winkel de perfecte ondergrond beschikbaar, van supermarktvloeren tot showroomvloeren. Neem gerust contact op voor meer informatie.