Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer restaurant

Gietvloeren domineren ook de commerciële sector in 2023: ontdek inspirerende trends in restaurants, winkels en kantoren

In een commerciële ruimte, zoals in een restaurant of winkel draait het niet alleen om de verkoopcijfers. Het is in deze tijd belangrijk om de klant een totaalbeleving te bieden. Daarom dient de commerciële ruimte perfect te zijn ingericht. Zo is het in kantoren eveneens van belang om klanten net als medewerkers in een aangename kantooromgeving te laten verblijven. In 2023 is er wat dat betreft voor de commerciële ruimte een hoofdrol weggelegd voor gietvloeren. Deze zijn in allerlei variaties in opkomst voor restaurants, winkels en kantoren in verschillende designs en gemaakt van uiteenlopende materialen.

Strakke zakelijke vloer voor kantoren

Wij laten u via deze weg graag kennismaken met verschillende inspirerende trends voor commerciële ruimtes. In kantoren is het anno 2023 bijvoorbeeld enorm populair om een strakke zakelijke vloer te laten aanbrengen. In dit voorbeeld past een PU gietvloer perfect in een modern kantoor. Dit is een vloer, die een trendy eenheid vormt en kantoorruimtes met elkaar verbindt.

U heeft daarbij de keuze om verschillende verdiepingen elk een andere kleur te geven met een kantoorvloer. Of om op een etage in elk kantoor de gietvloer in een andere kleur uit te laten voeren. PU gietvloeren brengen door het naadloze karakter verbinding en eenheid in uw kantoor. Het strakke design past perfect bij kantoren met een commercieel en zakelijk karakter.

Creëer beleving in uw restaurant

In een restaurant creëert u op een eenvoudige manier een optimale beleving voor uw klanten met het plaatsen van een gietvloer. Onze restaurantvloeren zijn op maat samen te stellen, zodat u de ideale match maakt met uw restaurantinrichting. Bijvoorbeeld door de kleur van de gietvloer af te stemmen op het thema van uw restaurant.

In een industrieel ingerichte lunchcafé is het ideaal om dit thema in de vloer te laten terugkomen, zoals met een stoere betonlook. Of wat te denken van een groene vloer als uiting van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid in een vegan restaurant?

Wist u dat onze gietvloeren ook perfect zijn om aan de hoogste hygiënische eisen te voldoen? Troffelvloeren zijn wat dat betreft de beste keuze voor uw restaurant. Deze voldoen aan HACCP-normen, zijn slijtvast en vormen de basis voor een veilige werkomgeving in de horeca.

Trendy vloer voor uw winkel

Gietvloeren domineren dit jaar allerlei commerciële ruimtes en zo ook bij de inrichting en aankleding van winkels. Heeft u een winkel met trendy kleding? Laat dit zien aan uw klanten door de gehele winkelstijl een trendy karakter te geven. Heeft u een meubelwinkel? Laat de meubels shinen in de showroom. Bijvoorbeeld op een gietvloer die uw klanten comfort laat ervaren en de meubels extra goed laat uitkomen. Onze winkelvloeren zijn voor allerlei soorten winkels geschikt, van kledingwinkels tot meubelzaken en van kaaswinkels tot buurtsupers.

Meer inspiratie in onze showroom

Bent u voor een commerciële ruimte op zoek naar een geschikte vloer dan nodigen wij u uit om naar onze showroom te komen. Maakt u voor uw bezoek wel even een afspraak? Bedankt.