Troffelvloer betonlook

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een vloer dient in woningen en in bedrijfspanden een toegevoegde waarde te hebben. Het gaat dan zowel om de uitstraling en sfeer als om de functionaliteit en praktisch gemak. In dat opzicht is een troffelvloer betonlook een uitstekende optie om te overwegen. Een troffelvloer betonlook heeft namelijk alles in zich om aan de meest veeleisende wensen tegemoet te komen. G-vloeren heeft troffelvloeren in het assortiment die met betonlook zijn uit te voeren en is daar een echte specialist in.

Troffelvloer betonlook: effect verwevenheid

Een troffelvloer betonlook kenmerkt zich door de verwevenheid met gemêleerde structuur die in het oppervlak ontstaat. Het effect van verwevenheid is echter aan te passen naar de eigen wensen. Daarbij is het uiteindelijke effect overigens weer afhankelijk van de kleur die gekozen is. Een troffelvloer betonlook in een hele lichte kleur met grote mate van verwevenheid in de gemêleerde structuur is extreem levendig. Bij een donkere kleur valt het levendige karakter wat dat betreft wat meer weg in de vloer. Uiteraard zijn er wat dat betreft allerlei opties om zowel met de kleur als met de grofheid van de gemêleerde structuur rekening te houden bij een troffelvloer met betonlook.

Industriële krachtpatser

Een troffelvloer betonlook ziet er niet alleen sterk en krachtig uit, maar is dat ook. Het is niet voor niets een vloer die de oorsprong vindt in de industriële toepassing. Troffelvloeren zijn dan ook te zien als industriële krachtpatsers die veel en zo niet alles aankunnen. Denk daarbij aan de zwaarste belasting van machines in fabrieken, maar ook aan voertuigen die af- en aan rijden. De troffelvloer in betonlook ondergaat al deze activiteiten alsof er niets aan de hand is. Dat is ook een reden dat deze vloer veelvuldig is te zien in parkeergarages waar veel voertuigverkeer is. Ook in werkplaatsen is deze vloer een echte aanwinst. Een troffelvloer met betonlook is dan ook bestand tegen oliën net als tegen zuren en chemicaliën. Met recht dus een echte krachtpatser.

Troffelvloer betonlook in woningen

Het sterke karakter van een troffelvoer met betonlook heeft ook de interesse gewekt van particulieren. Die hoeven natuurlijk geen industriële vloer in huis die tegen chemicaliën of voertuigen is bestand, maar wel een robuuste vloer die in een industriële inrichting past. Wat dat betreft is een troffelvloer met betonlook ook in huis als echte aanwinst te zien. Het onderhoud is bovendien eenvoudig met deze naadloze vloer die slijtvast is en jaren meegaat. Allemaal voordelen van een vloer die je in een woning hebt willen liggen.

Uitstraling troffelvloer met betonlook

U heeft bij het laten samenstellen van een troffelvloer met betonlook invloed op de uitstraling. Het verweven effect vormt de basis, maar in welke maat dit terug te zien is in het resultaat, is helemaal aan u. Er zit bijvoorbeeld een groot verschil tussen een robuust stoer effect en een elegante look. Het verschil komt tot uitdrukking in de mate van verwevenheid van de twee vermengde kleuren.

Twee kleuren, vele opties

Neem maar het beeld in gedachten van twee kleuren die in elkaar overlopen, waarbij verschillende gradaties mogelijk zijn. Twee kleuren die maar heel licht worden gemengd, geven een ander effect dan wanneer twee kleuren bijna volledig in elkaar opgaan. Daarom is er ook zoveel mogelijk met betrekking tot de uitstraling van een troffelvloer met betonlook, waarbij uiteraard de kleur eveneens een grote invloed heeft op het effect. Wij bieden u graag volop de mogelijkheid om u te laten inspireren in onze showroom met kleuren en effecten van de betonlook voor troffelvloeren.

Onderhoud en verzorging van troffelvloer met betonlook

Het onderhoud of de verzorging van troffelvloeren met betonlook bestaat vooral uit de schoonmaak. In iedere ruimte waar gewerkt wordt, komt er vuil en stof op de vloer. Het komt ook voor dat er een werkomgeving is, waarbij met vloeistoffen wordt gewerkt. Bijvoorbeeld in een autogarage waar een monteur olie bijvult of ruitenwisservloeistof toevoegt.

Er bestaat altijd een risico dat er vloeistof op de grond komt. Daar kan een troffelvloer met betonlook wel tegen, maar het is voor het onderhoud natuurlijk beter als dit gewoon schoongemaakt wordt. Vegen met de bezem of machinaal reinigen, is een ideale manier om de vloer schoon te maken. Vloeistoffen zijn op te dweilen en de vloer is vervolgens droog te maken. U blijft gevrijwaard van groot onderhoud, want de normale schoonmaak is meer dan voldoende om een troffelvloer met betonlook in een uitstekende conditie te houden.

Wij leveren maatwerk

Bij alle vloeren van G-vloeren is er sprake van maatwerk en dus ook voor troffelvloeren met betonlook. Wij kijken voor industriële toepassing bijvoorbeeld goed met u welke eisen en wensen er specifiek zijn. Dat is mogelijk, omdat er meerdere extra opties voor de afwerking beschikbaar zijn. Zo stellen wij in overleg met particulieren eveneens de ideale troffelvloer met betonlook samen als het om de kleur en het design gaat. Maak direct een afspraak dan zien wij u snel in onze showroom in Amsterdam.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten