Veelgehoorde vooroordelen over gietvloeren

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Bent u van plan om een gietvloer te nemen, maar twijfelt u? Er zijn allerlei vooroordelen over gietvloeren die compleet onterecht zijn. Het is jammer dat er vele onwaarheden voorbij komen als het gaat om gietvloeren, want dat brengt vaak twijfel bij mensen teweeg. Wij nemen deze twijfels graag bij u weg door de veelgehoorde vooroordelen over gietvloeren te bespreken en te weerleggen.

1. Gietvloeren gaan niet lang mee

Een vooroordeel waar u misschien wel van gehoord heeft, is dat een gietvloer niet lang meegaat. Het tegendeel is juist waar, want gietvloeren hebben een enorm lange levensduur en zelfs langer dan menig andere vloer. Ontdek de waarheid en bekijk hoelang een gietvloer meegaat.

2. Een gietvloer is heel erg duur

Een gietvloer is niet de goedkoopste vloer, maar dat deze erg duur is, kan onderuit gehaald worden. Vooral ook, omdat er sprake is van een aflopende m2 prijs bij toenemende oppervlakken en gelet op de lange levensduur. Wat de levensduur betreft, is het zelfs een van de goedkopere vloeren. U hoeft namelijk niet om de zoveel jaar een compleet nieuwe vloer aan te laten brengen, wat bij tapijt en laminaat eerder het geval is. Bekijk de indicaties van gietvloeren prijzen maar eens. Dan ziet u dat het vooroordeel over de prijs van gietvloeren niet juist is.

3. Een gietvloer past niet bij elke interieurstijl

Een gietvloer past juist wel bij elk type interieur, van industrieel tot klassieke en van modern tot romantisch. Ook bij een bohemian interieurstijl past een gietvloer perfect net als in een Scandinavisch interieur of in een landelijke inrichting. Dit vooroordeel nemen wij dus ook weg en zeker in het licht bezien dat gietvloeren in eindeloos veel kleuren beschikbaar zijn. Bovendien hebben wij niet alleen eenkleurige gietvloeren, maar ook meerkleurige gietvloeren beschikbaar in het assortiment.

4. Gietvloeren zijn niet geschikt voor gezinnen

Een gietvloer is voor elk type huishouden geschikt en ook als u jonge kinderen of huisdieren heeft. Het is zelfs een fijne en comfortabele vloer voor jonge kinderen om op de grond te spelen. Onze gietvloeren zijn slijtvast en ook nog eens onderhoudsvrij, waarbij de schoonmaak sneller gaat dan bij vele andere vloeren. Stof en vuil zijn direct weg te nemen, want deze plakken niet aan de vloer. Een ongelukje met drinken? Even het vocht wegnemen en de plek schoonmaken en er is niets meer aan de hand.

5. Een gietvloer is niet geschikt voor de badkamer

Een gietvloer is wel geschikt voor de badkamer. Wij hebben meerdere soorten gietvloeren die toe te passen zijn in vochtige ruimtes, waaronder de badkamer. Wat dat betreft is dit een van de veelgehoorde vooroordelen over gietvloeren die wij graag tegenspreken.

6. Gietvloeren voelen niet warm aan

Er is nog een vooroordeel dat wij vaak tegenkomen en dat is dat gietvloeren niet warm aanvoelen. Onze gietvloeren voelen wel warm aan, want het samengestelde materiaal neemt de omgevingstemperatuur over. Wilt u extra comfort qua warmte dan regelen wij dat ook graag voor u door de optie te bieden vloerverwarming te nemen. Deze combinatie voeren wij uit in eigen beheer.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten