Vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Vloer kopen: maar welke?

In elk huis net als in een bedrijfspand vormt een vloer een belangrijke basis, maar het gebruiksdoel van elke ruimte is anders. Denk maar aan een badkamer of aan een keuken, maar ook aan een woonkamer, winkelruimte, fabriekshal of kantoor. Het is daarom belangrijk om bij een vloer kopen een weloverwogen keuze te maken. Dan is het handig als er een ruime keuze uit vloeren beschikbaar is. Zo heeft G-vloeren voor elke woning net als voor de meest uiteenlopende bedrijfsruimten altijd een perfecte vloer beschikbaar. Maak hier kennis met onze meest populaire vloersystemen die wij overigens in willekeurige volgorde genummerd hebben.

Nummer 1 vloer: de gietvloer

Een vloer die modern oogt, comfortabel is en bovendien onderhoudsgemak biedt, is heel populair. In ons assortiment hebben wij daarvoor gietvloeren beschikbaar die voor allerlei toepassingen geschikt zijn. Bovendien is er veel variatie in kleur net als in de afwerking om er bijvoorbeeld speciale eigenschappen aan toe te voegen. Ontdek meer over de gietvloer als populaire en moderne vloer.

Nummer 2 vloer: woonbeton

De gietvloer is als vloer populair, maar woonbeton is een klasse apart. Dat is een vloer die een chique look combineert met speelsheid en met een stoer en robuust karakter. Het is een cementgebonden vloer die echt gezien mag worden en die in huis een geweldige basis vormt om een stijlvol interieur te realiseren.

Nummer 3 vloer: bijzondere woningvloeren

Elke vloer van G-vloeren is bijzonder, maar er zijn woningvloeren die net even anders van samenstelling zijn. Deze woningvloeren verdienen speciale aandacht per vloersoort. Daarom verwijzen wij u hiervoor graag naar elke vloer afzonderlijk. Bijvoorbeeld naar grindvloeren, siergrindvloeren, beton ciré, San Marco, betonvloer, microcement en naar de plinten voor de afwerking van de vloer bij de muur.

Nummer 4 vloer: industriële vloeren

Een industriële vloer is in allerlei uitvoeringen beschikbaar bij G-vloeren. Dat betekent dat wij voor u en voor elke bedrijfssituatie altijd de beste vloer in huis hebben. Bekijk het onderstaande overzicht van industriële vloeren maar eens. Wij geven u uiteraard graag persoonlijk advies om een keuze voor de beste vloer te maken.

Nummer 5 vloer: eindeloos veel toepassingen

Het is natuurlijk zo dat elke branche eigen eisen stelt aan een vloer. In een fitnessruimte is het bijvoorbeeld van belang dat de vloer stroef is. Dat geldt ook voor de vloer in een werkplaats net als in een parkeergarage of in een zwembad. De vloeren van G-vloeren zijn dan ook voor eindeloos veel toepassingen geschikt. Bekijk maar eens het overzicht met toepassingen met speciale vloeren voor onder meer hotels, restaurants, dansscholen, kantoren, wasstraten, stallen en supermarkten.

Altijd een vloer van kwaliteit met de beste service

G-vloeren voorziet altijd in een vloer van kwaliteit en levert daarbij de beste service. Neem maar contact op om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Of vraag zonder verplichting een offerte voor een vloer aan. Wij hebben professionals in dienst die u uitgebreid adviseren over het samenstellen van een vloer op maat. Bovendien informeren wij u over het verloop van het gehele traject van samenstelling tot uitvoering en oplevering.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten