Voorbeeld gietvloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Het is om inspiratie op te doen ideaal om een voorbeeld van een gietvloer te bekijken. Het liefst natuurlijk meerdere voorbeelden, want gietvloeren zijn in allerlei uitvoeringen en kleuren te plaatsen. Door te kijken naar foto’s van geplaatste gietvloeren is het mogelijk om een veel beter idee en beeld te krijgen van de mogelijkheden. Daarom voorziet G-vloeren u hier van verschillende foto’s van uitgevoerde en afgeronde projecten.

Waarom kijken naar voorbeelden van gietvloeren?

G-vloeren verstrekt uitgebreide informatie over allerlei soorten gietvloeren. Op deze manier maakt u al kennis met alle eigenschappen, voordelen en mogelijkheden. Het is echter ook zo dat als u inspiratie wilt opdoen een beeld vaak meer zegt dan woorden. Dat is alleen al een belangrijke reden waarom het aan te raden is voorbeeld gietvloeren te bekijken. De beelden geven namelijk blijk van een realistische setting. Wij kunnen wel zeggen dat een witte gietvloer fantastisch staat in een woning, maar als u een beeld erbij heeft, raakt u er zelf ook van overtuigd. Zo stellen wij eveneens dat woonbeton luxe en exclusief is en perfect is voor een stijlvol interieur. Als u dan een foto ervan ziet, ziet u direct wat wij bedoelen. Zo geldt dat uiteraard voor alle voorbeelden van gietvloeren.

Voorbeeld gietvloer woonkamer

Wij voorzien onder meer in de gelegenheid om voor verschillende ruimtes in huis inspiratie op te doen met gietvloeren. Bijvoorbeeld door een voorbeeld van een uitgevoerd project in een woonkamer te laten zien. Het is mooi om te bekijken hoe een interieur is ingericht op een bepaalde manier en dat de gietvloer daar een ideale basis voor vormt. Een voorbeeld van een gietvloer in de woonkamer laat ook zien hoe het met het ruimtelijk effect is gesteld. De woonkamer lijkt er namelijk gewoon groter door. Elk interieur is uiteraard anders en ook u heeft een voorkeur voor een bepaalde stijl of smaak qua inrichting. De voorbeelden dienen dan ook ter inspiratie, zodat u op basis van uw eigen woonkamer al een beeld kan vormen van hoe het eruit kan komen te zien. Bekijk ook de 5 inspiratie tips voor een gietvloer in de woonkamer voor nog meer ideeën.

Inspiratie voor de slaapkamer

Wij plaatsen niet alleen gietvloeren in woonkamers, maar zeker ook in slaapkamers. Bij het vernieuwen of vervangen van een bestaande vloer of in nieuwbouwwoningen is het heel interessant om een gietvloer in meerdere ruimtes aan te brengen. Niet alleen is dat prijstechnisch voordelig, maar het staat ook gewoon mooi als er sprake is van eenheid. Een voorbeeld van een gietvloer in de slaapkamer draagt bij aan dat beeld. Ook hiervoor geldt dat inspiratie is op te doen, waarbij de uiteindelijke gietvloer geheel naar eigen wens en smaak is samen te stellen.

Meer inspiratie in onze showroom

Wilt u nog meer inspiratie opdoen en voorbeelden van gietvloeren in het echt bekijken? Bel ons dan even en maak een afspraak om naar onze showroom te komen. Wij laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is om de voor u ideale gietvloer samen te stellen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten