Woonbeton Heerenveen

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

 Woonbeton in Heerenveen laat u natuurlijk aanbrengen door een specialist die er echt verstand van heeft. Dat is slim, want dan bent u van de beste kwaliteit verzekerd en weet u dat het resultaat perfect is. G-vloeren is de vakspecialist in naadloze gietvloeren en beschikt over een uitgebreide expertise als het gaat om de realisatie van woonbeton in Heerenveen. Wij werken door het hele land en ook in alle plaatsen van de provincie Friesland. Woonbeton stellen wij 100% op maat samen, geheel naar uw wens op het gebied van design, kleur en extra afwerkingen.

Woonbeton Heerenveen: unieke en originele look

Dat er veel mensen in Heerenveen voor woonbeton in huis of in een winkel of kantoor kiezen, heeft onder meer met de uitstraling te maken. Deze vloer voorziet in een unieke en originele look, waarbij het stijlvolle karakter voorop staat. Daarom staat woonbeton in Heerenveen onder meer prachtig in een villa, maar ook in woonboerderijen net als in stijlvol ingerichte winkels en kantoren. Ook in nieuwbouwwoningen is deze vloer steeds vaker te zien vanwege de combinatie van uitstraling, comfort en modern gemak. De unieke en originele look zijn bij elke woonbetonvloer weer anders, waarbij u de kleur kiest en bepaalt hoe verfijnd of robuust het design eruit moet komen te zien.

Comfortabele vloer met woonbeton in Heerenveen

Woonbeton in Heerenveen brengen wij uiteraard aan als comfortabele woonvloer. Het is niet zo dat er hard en onafgewerkt beton komt te liggen. De basis wordt gevormd door een mix van fijn zand met fijne kiezels en additieven. Wij voegen als het ware comfort toe aan deze cementgebonden vloer en dat merkt u aan alles. Het voelt aangenaam warm aan als u over woonbeton loopt of met blote voeten erop stilstaat. Bovendien is de vloer comfortabel als het gaat om de loopervaring. Wilt u extra warme voeten voeren wij woonbeton in Heerenveen graag voor u uit in combinatie met vloerverwarming. Comfort gaat boven alles en daar bent u van verzekerd als u G-vloeren aan het werk zet.

Hygiëne en onderhoudsgemak

Woonbeton in Heerenveen in uw woning, winkel of kantoor betekent dat u geen omkijken heeft naar het onderhoud. Het is namelijk een vloer die mooi blijft door de gewone schoonmaak die extra gemakkelijk is uit te voeren omdat er geen naden zijn. Daarbij blijven stof en vuil netjes op het oppervlak liggen om zo gemakkelijk weggenomen te worden. Een stofwisser of een stofzuiger is alles wat u nodig heeft. Door de naadloze uitvoering is woonbeton in Heerenveen tevens als een hygiënische vloer te beschouwen en past deze ook prima in de keuken. Er zijn zelfs meer mogelijkheden voor de toepassing, zoals in de badkamer, maar dan wel met een speciale coating die water weert.

Komt u naar onze showroom?

G-vloeren ontvangt u graag in de showroom om al uw wensen voor woonbeton in Heerenveen te bespreken. Maakt u daarvoor wel even een afspraak, zodat wij in de agenda alle tijd voor u vrijmaken voor uw bezoek. Overigens is het ook een optie om online een offerte voor woonbeton in Heerenveen aan te vragen. Daarmee krijgt u inzicht in de totale kosten voor de uitvoering.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten