Bedrijfspand vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Uw bedrijfspand is een belangrijk onderdeel voor uw bedrijf. Het helpt u bij het uitstralen van uw merk en hiermee indirect met het aantrekken van nieuwe klanten. En daarnaast wilt u er ook zeker van zijn dat de vloer niet alleen het imago van uw bedrijf weerspiegelt, maar ook veilig en comfortabel is voor het personeel of bezoekers. De vloeren in uw bedrijfspand moeten dus zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk zijn. Wij verklappen alvast: een gietvloer is hier zeker geschikt voor.

Waar op letten bij een bedrijfspand vloer?

Bij het van uw bedrijfspand vloer moet u zoeken naar een vloer die er goed uitziet, gemakkelijk schoon te maken is, onderhoudsvriendelijk is en duurzaam en sterk genoeg is om jaren mee te gaan. Al deze factoren zijn belangrijk . Als de vloer niet duurzaam genoeg is om regelmatig loopverkeer en (zware) meubels of machines te doorstaan, zal hij sneller aan vervanging toe zijn.

Daarnaast is het kostenplaatje voor u als ondernemer ook altijd belangrijk. Gelukkig kunt u bij de meeste vloerbedrijven een vrijblijvende offerte aanvragen en specialistisch advies op maat ontvangen, zodat u vooraf weet wat u kunt verwachten.

Waarom is een goede vloer voor uw bedrijfspand belangrijk?

Een goede vloer verhoogt de veiligheid op de werkvloer, helpt de ruimte te isoleren (en bespaart u energiekosten!), vermindert geluidsoverlast en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien kan de juiste vloer een grote invloed hebben op de algehele esthetiek en het gevoel dat klanten of personeel krijgen wanneer ze zich in het bedrijfspand begeven.

Welke vloer als bedrijfsruimte vloer?

Het kiezen van de juiste vloer is belangrijk, maar kan ook lastig zijn. Hier zijn een paar factoren die u in gedachten moet houden bij het kiezen van een vloer voor uw bedrijfspand:

  • Hoeveel belasting zal de vloer te zien krijgen (loopverkeer, machines, meubels…)?
  • Wordt er veel geschoven met meubels of machines?
  • Wordt er gewerkt met chemicaliën of andere stoffen?
  • Wat is de gewenste look en feel van de ruimte?
  • Is het belangrijk dat de vloer krasvrij en slijtvast is?
  • Wilt u dat de vloer bijdraagt aan de merkuitstraling van uw bedrijf, of dat de vloer een neutrale uitstraling heeft?
  • Wilt u vloerverwarming onder uw bedrijfspand vloer?
  • Hoe lang moet de vloer minimaal meegaan?

Er zijn verschillende soorten vloeren beschikbaar voor uw bedrijfspand, waaronder tapijt, tegels, en gegoten vloeren. Aan de hand van uw wensen en het antwoord op bovenstaande vragen, kunnen wij u van advies op maat voorzien.

Anti slip bedrijfsvloeren

Wij laten u graag kennismaken met een van onze populaire bedrijfspand vloeren, namelijk antislip bedrijfsvloeren. Deze vloeren kenmerken zich door de toevoeging van antislip. Daarbij houden wij met de samenstelling van antislip rekening met de gewenste mate van stroefheid. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor een lage of hoge antislipgradatie te kiezen bij de uitvoering van een antislipvloer voor uw bedrijfspand. in een werkomgeving waar de kans op uitglijden groot is, raden wij uiteraard een hoge gradatie antislip aan. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld parkeergarages, waar regenwater onder de autobanden mee naar binnen komt en een risico op uitglijden met zich meebrengt.

Duurzame vloeren voor bedrijven

Vindt u duurzaamheid extra belangrijk bij de keuze voor een nieuwe vloer voor uw bedrijfspand? Het is dan goed om te weten dat wij duurzame vloeren voor bedrijven beschikbaar hebben. De duurzaamheid blijkt niet alleen uit de unieke en milieuvriendelijke samenstelling van materialen, maar ook uit de lange levensduur. U profiteert wat dat betreft op meerdere gebieden van de duurzame keuze die u maakt als u ons een vloer in uw bedrijfspand laat leggen.

Slijtvaste bedrijfsvloeren

Het is in allerlei soorten bedrijfspanden van belang dat de vloer slijtvast is. Denk maar aan een bedrijfshal net als aan een bouwmarkt of aan een magazijn. Ook kantoren zijn gebaat bij slijtvaste bedrijfsvloeren. Een belangrijk kenmerk van onze vloeren voor bedrijfspanden is, dat deze over slijtvaste eigenschappen beschikken en zelfs ook vloeistofdicht zijn. Het slijtvaste karakter is altijd te combineren met andere kenmerken, zoals een chemicaliënbestendige vloer of een antistatische bedrijfsvloer.

Decoratieve vloeren voor kantoren

Heeft u een kantoor als bedrijfspand en wilt u een nieuwe vloer laten aanbrengen, dan hebben wij praktische en decoratieve kantoorvloeren die op maat zijn samen te stellen. Deze vloeren zijn samen te stellen in elke kleur en voorzien in een modern en strak uiterlijk. Ook niet geheel onbelangrijk, dit type vloeren voor bedrijfspanden bieden een fantastisch comfort.

Ons advies: gietvloer als bedrijfspand vloer

Gietvloeren zijn ideaal voor een strakke, moderne en onderhoudsvriendelijke bedrijfspand vloer. Naast woningen, is het ook een geweldige optie voor commerciële ruimten. Een gietvloer is beschikbaar in vrijwel alle kleuren en het is mogelijk om er patronen in te verwerken, zodat u de exacte look en feel kunt creëren die u wilt. Een ander voordeel van gietvloeren is dat deze duurzaam zijn en lang mee kunnen gaan. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Als u op zoek bent naar een vloer die duurzaam en functioneel is, dan is gietvloer een goede keuze.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten