Betonvloer Noord Holland

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Betonvloer in Noord Holland om een stijlvolle basis in uw woning, winkel, showroom of kantoor te creëren. G-vloeren is de specialist in betonvloeren in Noord Holland en is met een showroom in Amsterdam gevestigd. Wij komen overal in deze provincie voor de plaatsing van een betonvloer, van Alkmaar tot Amstelveen en van Haarlem tot Amsterdam. Woont u in aan andere plaats in Noord Holland? Ook daar komen wij als betonvloerspecialist om uw interieur te verfraaien.

Betonvloer in Noord Holland geschikt voor vele toepassingen

Onze betonvloeren zijn in Noord Holland voor uiteenlopende ruimtes geschikt. Bijvoorbeeld voor plaatsing in de woonkamer en de slaapkamer. In deze ruimtes biedt een betonvloer praktisch gemak, maar het belangrijkste kenmerk is wel de unieke en originele uitstraling. Die is namelijk bijzonder karakteristiek en stijlvol met een enigszins robuust voorkomen in combinatie met een stoere look. Een ander voordeel is dat de betonvloer vuilafstotend en onderhoudsarm is. Uiteraard komt deze vloer zowel in de woonkamer als in de slaapkamer tegemoet aan de hoogste eisen van comfort qua warmte en beleving.

Gevlinderde betonvloer Noord Holland voor garages en fabrieken

Wilt u graag een gevlinderde betonvloer in Noord Holland laten plaatsen? Bijvoorbeeld in uw garage of in een fabriekshal? Het vlinderen zorgt voor het zeer vlak en slijtvast maken van de betonvloer. Wat dat betreft komen wij met onze betonvloeren en de vele opties voor afwerking tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen. De vlindermachine gebruiken wij aan het einde om de bovenste laag te schuren om daarna veelal een slijtlaag in te strooien en met de vlindermachine in te draaien. Om het oppervlak keihard en nog meer slijtvast te maken, polijsten wij de vloer.

Duurzame betonvloer in huis

Er zijn voor de plaatsing van een betonvloer in Noord Holland allerlei opties beschikbaar bij G-vloeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bewust de keuze te maken voor een duurzame betonvloer in huis. In dat kader voorzien wij in de mogelijkheid om een zogenoemde bio betonvloer aan te brengen. Vraag gerust naar de opties, want er is veel meer mogelijk dan u wellicht denkt. Er zijn allerlei variaties mogelijk ten aanzien van de plaatsing van een betonvloer in Noord Holland. Dat komt omdat er verschillende materialen zijn toe te voegen om aan specifieke wensen te voldoen. Laat u daarom verder inspireren door een afspraak te maken en onze showroom te bezoeken. Of maak van de gelegenheid gebruik om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten