Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Pandomo

Pandomo vloer voor wanneer u kiest voor praktisch design

Praktisch en design komen samen in de Pandomo gietvloer. De basis voor de Pandomo vloer is cement, maar dan met het uiterlijk en warmte van natuursteen.

In tegenstelling tot natuursteen, is het Pandomo systeem geheel naadloos waardoor de vloer praktisch is in het dagelijks onderhoud.


Pandomo vloer is geschikt voor elk interieur

U bepaalt zelf de kleur van uw Pandomo vloer. Houdt u van strak en modern of geeft u de voorkeur aan een klassieke uitstraling?
De zijdeglans afwerking in combinatie met een ruime keuze aan kleuren maakt het mogelijk om de Pandomo vloer aan elk interieur aan te passen. Pandomo vloeren zijn ook geschikt voor restauratie projecten.

Pandomo vloeren zijn echt uniek

De Pandomo cementvloer is afgeleid van de industriële betonvloer. De Pandomo vloer is opgebouwd uit meerdere gepolijste lagen en afgewerkt een unieke oil-wax topcoating.

Hierdoor is het eindresultaat van elke Pandomo vloer uniek en levendig. Een Pandomo vloer is geschikt voor zowel woongebruik als commercieel gebruik.

Meer informatie over de Pandomo vloeren of Pandomo wanden

Onze showroom met een uitgebreide collectie pandomo vloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact met ons opnemen.

Wij leveren naast Pandomo vloeren ook kunststofvloeren, kantoorvloer, grindvloeren, bedrijfsvloer, troffelvloeren, antislipvloer en epoxyvloeren. Ook voor vele soorten vloeren in uw woonhuis kunt u bij ons terecht.

Pandomo wanden

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike