Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Pandomo

Pandomo vloer voor wanneer u kiest voor praktisch design

Praktisch en design komen samen in de Pandomo gietvloer. De basis voor de Pandomo vloer is cement, maar dan met het uiterlijk en warmte van natuursteen.

In tegenstelling tot natuursteen, is het Pandomo systeem geheel naadloos waardoor de vloer praktisch is in het dagelijks onderhoud.


Pandomo vloer is geschikt voor elk interieur

U bepaalt zelf de kleur van uw Pandomo vloer. Houdt u van strak en modern of geeft u de voorkeur aan een klassieke uitstraling?
De zijdeglans afwerking in combinatie met een ruime keuze aan kleuren maakt het mogelijk om de Pandomo vloer aan elk interieur aan te passen. Pandomo vloeren zijn ook geschikt voor restauratie projecten.

Voor wat betreft de kleur zijn er prachtige tinten te realiseren, variërend van helder wit tot betongrijs en van een dieprode kleur tot terra voor een warme en natuurlijke uitstraling. Wilt u liever een andere kleur? Het is eveneens mogelijk om Pandomo aan te brengen in een heldere groene kleur of in sprankelend blauw. De kleuropties zijn haast eindeloos te noemen en wij voorzien u in onze showroom graag van de nodige kleurinspiratie.

Pandomo vloeren zijn echt uniek

De Pandomo cementvloer is afgeleid van de industriële betonvloer. De Pandomo vloer is opgebouwd uit meerdere gepolijste lagen en afgewerkt een unieke oil-wax topcoating. Het polijsten vindt plaats in meerdere slijpgangen en na de afwerking met olie-wax ontstaat er een bijzondere look. De vloer voorziet door de zijdeglans uitstraling in een fijne, warme en aangename sfeer.

Hierdoor is het eindresultaat van elke Pandomo vloer uniek en levendig. Een Pandomo vloer is geschikt voor zowel woongebruik als commercieel gebruik. Wij voeren daarbij kleine en grote projecten uit, variërend van een beperkt aantal m2 tot duizenden m2. De prijs per m2 is bij Pandomo voordeliger als er sprake is van een groot vloeroppervlak. Daarom is Pandomo ook bij uitstek geschikt om toe te passen in grote zakelijke projecten.

Kenmerken en toepassing Pandomo

Pandomo is een benaming voor een schitterende vloer die wij op ambachtelijke wijze aanbrengen en een dikte krijgt tussen 5 en 8 millimeter. Het is voor de toepassing van Pandomo belangrijk dat de ondergrond aan verschillende eisen voldoet. Het is bijvoorbeeld een vereiste dat de ondergrond een vormvast karakter heeft. Pandomo is overigens geschikt om aan te brengen over allerlei ondergronden.

Zo is het ook gewoon mogelijk om deze vloer over een bestaande tegelvloer te leggen. Het voordeel daarvan is dat u geen tijd en geld hoeft te besteden aan het verwijderen van de bestaande vloer. Wij bekijken uiteraard altijd of het nodig is om werkzaamheden uit te voeren aan de bestaande ondergrond. Het vloersysteem is geschikt voor toepassing in vrijwel alle ruimtes.

Pandomo prijzen met projectkorting

De prijzen van Pandomo variëren en dat komt omdat het aantal vierkante meter een grote rol speelt in de kosten. De m2 prijs neemt af naarmate het project in omvang toeneemt. Daarom voorzien wij ook in een aantrekkelijke projectkorting met een dalende m2 prijs. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend inzicht te krijgen in de kosten voor uw vloerproject. U hoeft daarvoor alleen maar een offerte aan te vragen en dat is online mogelijk. Heeft u speciale wensen of wilt u liever eerst professioneel advies ontvangen? Bel ons dan om een afspraak te maken en dan ontvangen wij u graag in de showroom.

Meer informatie over de Pandomo vloeren of Pandomo wanden

Onze showroom met een uitgebreide collectie pandomo vloeren kunt u op afspraak bezoeken. In onze showroom met onder meer Pandomo in het assortiment voorzien wij u van uitgebreide informatie. Wij stellen samen met u en aan de hand van uw wensen de perfecte Pandomo vloer samen. Bel ons om vrijblijvend een afspraak te maken en naar onze Pandomo showroom te komen. Wij werken op basis van een afspraak, omdat deze werkwijze ons in de gelegenheid stelt om uitgebreid de tijd te nemen voor een adviesgesprek. Onze showroom in Amsterdam is uiteraard ook bij uitstek een locatie om inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld als het gaat om de kleurkeuze van Pandomo. Het is belangrijk om de ideale kleur te kiezen, want het is de kleur die voor een groot deel de sfeer bepaalt.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact met ons opnemen.

Wij leveren naast Pandomo vloeren ook kunststofvloeren, kantoorvloer, grindvloeren, bedrijfsvloer, troffelvloeren, antislipvloer en epoxyvloeren. Ook voor vele soorten vloeren in uw woonhuis kunt u bij ons terecht.

Pandomo wanden

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike