Fotostudio vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Fotostudio vloer: praktisch en duurzaam met stijl

Bij het inrichten van een ruimte als fotostudio zijn een aantal aspecten van groot belang. Denk alleen al aan de grootte en aan de kleur van de achtergrond. Ook de fotostudio vloer is een punt van aandacht. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de fotostudio vloer de juiste sfeer uitstraalt en praktisch is in gebruik. G-vloeren voorziet in een uitgebreid aanbod met gietvloeren die perfect zijn om in een fotostudio aan te brengen.

Fotostudio vloer voor de juiste sfeer

Het is voor iedereen die op de foto gezet wordt belangrijk zich thuis te voelen in de omgeving. De ideale fotostudio vloer draagt daar uiteraard aan bij. Er is met onze gietvloeren altijd de perfecte uitstraling te realiseren. Dat is te danken aan de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van design en kleur. Bovendien zijn onze fotostudio vloeren naadloos en dat zorgt voor een ruimtelijke look met een modern karakter. Uiteraard is het ten aanzien van de kleurstelling mogelijk een keuze te maken die het beste aansluit bij het maken van foto’s in de fotostudio. Het is zelfs zo dat wij in de mogelijkheid voorzien om bijvoorbeeld met patronen, banen of kleurvakken te werken. Daarmee is op de fotostudio vloer dan ook een onderscheid aan te brengen. Bijvoorbeeld als het gaat om de plek te positioneren waar de klanten gefotografeerd worden.

Praktische en comfortabele ondergrond

Onze fotostudio vloeren voorzien in een comfortabele en praktische ondergrond. Dat is uiteraard belangrijk, want u brengt veel tijd in de studio door. De vloer speelt daarin een belangrijke rol als basis voor een aangename werkomgeving. U staat en loopt veel over de vloer heen en weer en wat dat betreft is praktisch gemak belangrijk. Niet alleen tijdens het werk in uitvoering, maar ook als het gaat om de periodieke schoonmaak. Onze naadloze studiovloeren sluiten daar perfect op aan. Deze zijn vuilafstotend, vloeistofdicht, onderhoudsvrij en ook nog eens duurzaam en slijtvast. Het comfort combineert daarin optimaal met de praktische aspecten.

Duurzaam met slijtvast karakter

Een van de genoemde voordelen van onze fotostudio vloeren is dat deze duurzaam zijn. De slijtvaste kenmerken voorzien daarbij in een lange levensduur. Bovendien is de keuze voor het beste type vloer uit onze collectie af te stemmen op de zwaarte van de belasting. Onze adviseurs zijn experts in het samenstellen van de perfecte fotostudio vloer. De expertise doet zich bij het leveren van maatwerk in allerlei branches voor. Zo is G-vloeren eveneens specialist in showroomvloeren, dansvloeren en kapsalonvloeren. Ook bij dit type vloeren geldt dat er meerdere aspecten van belang zijn, zoals de stijl qua design, kleur en sfeer net als praktisch gemak en duurzaamheid. Wilt u een fotostudio vloer op maat laten samenstellen, neem dan contact op met G-vloeren. Onze adviseur staat voor u klaar. Het is mogelijk om alvast inspiratie op te doen met het bekijken van onze portfolio met particuliere en zakelijke projecten. Wij ontvangen u uiteraard ook graag op afspraak in onze showroom, maar het is eveneens mogelijk om online een offerte aan te vragen.

Wat kost een fotostudio vloer?

Wij kijken naar het vloeroppervlak van de fotostudio net als naar het soort gietvloer en naar specifieke wensen. Deze aspecten bepalen de kosten voor uw fotostudio vloer. Aangezien wij met staffelkortingen werken op basis van het aantal m2, is het wellicht interessant om de ruimte buiten de fotostudio zelf ook van een gietvloer te voorzien.

Hoe brengen jullie de fotostudio vloer aan?

De werkwijze varieert en is afhankelijk van het soort fotostudio vloer. Zo duurt het aanbrengen van een PU gietvloer minimaal vier werkdagen en eventueel vijf werkdagen indien er een tweede toplaag wordt aangebracht. Er komt bij deze vloer eerst een primer op de ondergrond, daarna een schraplaag, daarna een gietlaag en daarna een toplaag. Elke laag staat in verband met de droogtijd voor een werkdag.

Hoe maak ik de fotostudio vloer het beste schoon?

Het is het gemakkelijkst om een stofzuiger te gebruiken en vuil op te zuigen. Bij een fotoshoot, zoals met baby’s tijdens een populaire cake smash, vliegt er wel eens taart in de rondte. Het is goed om te weten dat er geen blijvende vlekken ontstaan op de vloer en dat alles gemakkelijk te verwijderen is, omdat het niet aan de grond kleeft. Het is wel aan te raden om daarna met een vochtige doek de vloer even te dweilen.

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

U heeft bij ons de keuze uit alle kleuren, waarbij het uiteraard aan te raden is om een kleur te kiezen, die het meest geschikt is om toe te passen in uw fotostudio. Bijvoorbeeld een neutrale kleurtint.

Kan ik gratis een offerte voor een fotostudio vloer aanvragen?

Ja, u krijgt de offerte gratis en zonder verplichting toegezonden. U heeft ook de mogelijkheid om eerst bij ons in de showroom langs te komen. Bel ons direct voor een afspraak.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten