Gietvloer geluiddempend

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Is een gietvloer geluiddempend?

Wanneer u een gietvloer in uw woonhuis of appartement wilt laten leggen, dan is het natuurlijk belangrijk dat hij geen geluidsoverlast veroorzaakt. Veel mensen denken bij een gietvloer aan fabrieksvloeren en bedrijfsvloeren; ruimtes waarin vaak sprake is van veel galm. Dat wilt u natuurlijk niet in uw woning. En dat hoeft gelukkig ook niet! Gietvloeren voor woonhuizen worden namelijk met een ander type hars gemaakt, waardoor ze bijzonder geluiddempend zijn.

Gietvloer met epoxyhars: niet geluiddempend

De epoxy gietvloer wordt gemaakt met epoxyhars; een harssoort die snoeihard en nagenoeg onverwoestbaar is. Zelfs chemische stoffen en zware machines kunnen deze vloer niet aantasten, vandaar dat de epoxy gietvloer veel in garages en fabrieken gebruikt wordt. Epoxy is niet geluiddempend, wat in dergelijke ruimtes natuurlijk ook niet erg is. Maar voor woonhuizen is de epoxy gietvloer dus niet aan te raden.

Gietvloer met polyurethaanhars: wél geluiddempend

In tegenstelling tot de epoxy gietvloer is de polyurethaan gietvloer wél geschikt voor woonruimtes. De polyurethaanhars voelt zacht aan en is enigszins elastisch, waardoor hij als het ware met uw voeten “meeveert” als u eroverheen loopt. Deze eigenschap geeft de PU gietvloer ook direct zijn geluiddempende en galmreducerende vermogen. Bovendien biedt een polyurethaan gietvloer in huis nog veel meer voordelen. De vloer is:

  • Onderhoudsarm
  • Volledig naadloos
  • Slijtvast
  • In elke mogelijke kleur aan te brengen
  • Goed te combineren met vloerverwarming

De prijs voor een geluiddempende gietvloer

Bij G-vloeren heeft u al een geluiddempende PU gietvloer vanaf slechts € 45,- per vierkante meter. Deze prijs is indicatief, wat wil zeggen dat het een basisprijs is. De exacte prijs die we berekenen hangt onder meer af van de benodigde voorbereidingen, bijvoorbeeld het egaliseren van de ondervloer. Ook eventuele extra opties kunnen de geluiddempende gietvloer in prijs doen toenemen.

Extra geluiddemping tegen geluidsoverlast

Wilt u een gietvloer die weinig lawaai maakt, dan kiest u dus voor een geluiddempende PU gietvloer. Vaak is een PU gietvloer zelfs over een bestaande houten vloer of tegelvloer heen te leggen. Qua geluiddemping gaat u er dan direct op vooruit. Mocht u behoefte hebben aan een extra stille vloer, dan kan in overleg eventueel worden gekozen voor een extra geluiddempende rubberen ondervloer. Met deze onderlaag voldoet u gegarandeerd aan de eisen die bijvoorbeeld VvE’s stellen op het gebied van geluidsoverlast.

Geluiddempende gietvloer laten leggen?

G-vloeren is de aangewezen specialist die uw geluiddempende gietvloer legt in uw huis of appartement. Heeft u vragen over onze geluiddempende gietvloeren of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact op via 020 – 846 36 94 of info@g-vloeren.nl.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten