Gietvloer retail

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gietvloer retail: praktisch en prachtig

In de retailsector is de uitstraling van groot belang om producten of diensten te verkopen. Een gietvloer is voor de retail een ideale oplossing om als perfecte basis te dienen. In Nederland is het begrip retail daarbij breder toe te passen dan alleen op winkels. Ook de zakelijke dienstverlening valt onder de strekking van deze term. Het gaat namelijk om de schakel tussen de verkoop van goederen en diensten aan consumenten. Onze gietvloeren voor de retail blinken in allerlei opzichten uit. Samengevat zijn onze retailvloeren praktisch en prachtig en dat is de beste combinatie. Vooral ook omdat onze retail gietvloeren in uiteenlopende toepassingen beschikbaar zijn op basis van maatwerk.

Gietvloer retail voor winkels, supermarkten en bouwmarkten

Onze retail gietvloeren zijn perfect voor toepassing in allerlei soorten winkels, zoals voor kledingwinkels, speciaalzaken en witgoedwinkels. Het voordeel van de retailvloeren van G-vloeren is dat deze praktisch en prachtig zijn. Praktisch in de zin van naadloos, onderhoudsvrij, slijtvast en vloeistofdicht. Prachtig in de zin van stijlvol, exclusief en aan te passen en af te stemmen op het type winkel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kleuren en aan afwerkopties, zoals het verwerken van een bedrijfslogo of ander type afbeelding. Zo is deze toepassing eveneens ideaal voor supermarkten en bouwmarkten.

Gietvloer retail voor dienstverlenende bedrijven

Een gietvloer retail is eveneens een perfecte keuze voor dienstverlenende bedrijven. Ook bij het aanbieden van diensten draait het om de verkoop. Daarom is het belangrijk vanaf het eerste contactmoment een goede indruk af te geven. De beste basis daarvoor is een retail gietvloer die daar bij uitstek geschikt voor is. Het stijlvolle karakter is aanwezig vanwege de naadloze uitvoering, maar ook in de kleurkeuze. Antraciet is een kleur die ideaal is om een exclusieve en chique look na te streven. Zo is er bij de gewenste uitstraling van je bedrijf altijd een passende kleur te vinden. In ons aanbod zijn namelijk allerlei gietvloeren kleuren om een keuze uit te maken.

Gietvloer retail voor bakkers, groentewinkels en slagerijen

De retailbranche heeft uiteraard eveneens betrekking op bakkers en slagerijen die voedsel verwerken en verkopen. Zo geldt dat eveneens voor groentewinkels die groenten en fruit aanbieden. Ook voor deze winkels zijn er gietvloeren voor de retail beschikbaar. Bijvoorbeeld een bakkerijvloer die aan alle HACCP normen voldoet net als een slagerijvloer. Deze vloeren zijn af te werken met extra opties als antislip en holle plinten. Het is in deze sector van de retail uiteraard van belang dat de vloer hygiënisch is. Dat is een van de typische kenmerken van onze gietvloeren.

Slijtvast, onderhoudsvrij en vloeistofdicht

Alle gietvloeren retail van G-vloeren hebben een aantal overeenkomstige kenmerken. Zo zijn onze gietvloeren slijtvast, onderhoudsvrij en vloeistofdicht. Bovendien zijn er voor elke gietvloer in de retail opties voor extra toevoegingen beschikbaar. Op deze manier is de gietvloer voor uw winkel of kantoor in de dienstverlenende sector perfect naar wens samen te stellen. Wilt u daarover meer informatie of een afspraak maken om onze showroom te bezoeken? Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten