Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
Gietvloer voor intensief gebruik

Is een gietvloer ook voor intensief gebruik?

Er zijn meerdere soorten gietvloeren die geschikt zijn voor intensief gebruik. G-vloeren is een ervaren specialist op het gebied van het samenstellen van gietvloeren die voor intensief gebruik dienen. Wij hebben wat dat betreft allerlei soorten projecten uitgevoerd, zoals met het aanbrengen van supermarktvloeren, ziekenhuisvloeren, fabrieksvloeren en industrievloeren die voor intensief gebruik geschikt zijn.

Gietvloer voor intensief gebruik

Een gietvloer voor intensief gebruik dient uiteraard te voldoen aan specifieke eisen op het gebied van belastbaarheid. In een supermarkt spreekt het bijvoorbeeld voor zich dat de vloer de hele dag door met belasting te maken krijgt. Dat geldt eveneens voor vloeren in productieruimtes, kantoren, winkels, werkplaatsen en parkeergarages. Een van de kenmerken van gietvloeren voor intensief gebruik is dat deze slijtvast, vloeistofdicht en 100% naadloos worden uitgevoerd.

Epoxy gietvloer voor zware belasting

Bij intensief gebruik geldt dat er sprake is van zware belasting en een van onze vloeren die daarvoor geschikt is, betreft de epoxy gietvloer. Deze vloer is in het bijzonder onder meer geschikt voor toepassing in een fabriek, garage, bedrijfsloods, magazijnen en technische ruimtes. Het is wel belangrijk dat u een epoxy gietvloer door een specialist als G-vloeren laat plaatsen. Dit betreft namelijk een type vloer dat gevoelig kan zijn voor scheuren bij bewegingen, zoals in oude bedrijfsgebouwen of hoge panden die bewegen.

Troffelvloer voor extreem intensief gebruik

Bij een extreem zwaar intensief gebruik van de vloer is onze troffelvloer een van de gietvloeren die daar perfect tegen bestand is. Troffelvloeren behoren tot de groep van extreem sterke vloeren die geschikt zijn voor bijvoorbeeld zwaar industrieel gebruik, maar ook perfect passen in een supermarkt of in een bouwmarkt. Zo doet deze vloer ook perfect dienst in een parkeergarage of in een werkplaats. Bij de toepassing van een troffelvloer is er sprake van een combinatie van epoxyhars met grindkorrels.

Belangrijk: advies op maat

Als u op zoek bent naar een gietvloer voor intensief gebruik dan is het aan te raden om u door een specialist als G-vloeren te laten adviseren. Elke ruimte waarin er sprake is van zware belasting van de vloer dient weer aan andere eisen te voldoen. Denk bijvoorbeeld aan HACCP normen of aan veiligheidseisen als het gaat om de toepassing van een ESD vloer die elektrostatische lading afvoert. G-vloeren heeft de expertise in huis om u van een passend advies op maat te voorzien en uiteraard dragen wij eveneens zorg voor een perfecte uitvoering van gietvloeren voor intensief gebruik.