Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten
coatingvloeren transformeren

Het is in iedere winkel belangrijk dat klanten een fijne ervaring beleven. Dat laat de verkoopcijfers namelijk toenemen. Daarbij is het uiteraard van belang om oog te hebben voor duurzaamheid, want de kritische consument let daar steeds vaker op bij het doen van een aankoop. Wij bieden u de mogelijkheid om deze aspecten met elkaar te combineren. Onze coatingvloeren zorgen namelijk voor een transformatie van de winkelervaring en bovendien zijn ze duurzaam verantwoord.

Uitstraling in uw winkel

Een belangrijk kenmerk van coatingvloeren is, dat deze af te stemmen zijn op de uitstraling in uw winkel. Er zijn eindeloos veel kleuren en designs beschikbaar om de coatingvloer in uit te voeren. U houdt wat dat betreft niet alleen gemakkelijk rekening met uw doelgroep, maar ook met de producten die u verkoopt. Een industriële stijl is bijvoorbeeld te benadrukken met een betonlook vloer in grijze tinten, maar het is ook mogelijk om een modern interieur perfect naar voren te laten komen met een coatingvloer in een bijpassende kleur. De uitstraling in uw winkel draagt bij aan de totale winkelervaring en met een coatingvloer valt in dat opzicht winst te behalen.

Duurzaam tot in lengte van jaren

Het duurzame karakter uit zich op verschillende manieren bij het plaatsen van een coatingvloer. Het is bijvoorbeeld een hele dunne soort vloer, waarbij er minimaal materiaal nodig is om de winkelvloer te plaatsen. Dit brengt ook met zich mee dat er nagenoeg geen restafval is, want wij berekenen uiteraard hoeveel materiaal er nodig is voor het winkeloppervlak. Een onderscheidend kenmerk van onze coatingvloeren is, dat deze qua duurzaamheid tot in lengte van jaren dienst doen in uw winkel. Deze duurzame vloer gaat jaren mee en is wat dat betreft een vaste en herkenbare waarde.

Nette winkelomgeving

Het is in winkels van belang dat de winkelomgeving er netjes uitziet en ook daar dragen onze duurzame coatingvloeren aan bij. Deze winkelvloeren zijn volledig naadvrij en makkelijk schoon te maken. Een nette en schone winkelomgeving draagt bij aan een optimale winkelervaring voor de klanten, die uw winkel komen bezoeken. Vuil hecht zich niet aan deze vloer en is daarom eenvoudig te verwijderen. Het zijn ook veilige vloeren en dat is ook belangrijk, want als het regent dan komt er toch vocht onder de schoenen mee naar binnen. Het toevoegen van antislip maakt de coatingvloer extra veilig onder natte omstandigheden.

Hoogwaardig comfort

De totale winkelervaring heeft niet alleen betrekking op wat het oog ziet, want het draait ook om comfort. Het is gemakkelijk lopen over een volledige naadloos vloeroppervlak en bovendien hebben wij coatingvloeren die lichtverende eigenschappen hebben. Daarbij zijn deze vloeren uitermate geschikt voor intensief gebruik

Geschikt voor alle soorten winkels

Het transformeren van de winkelervaring met oog voor duurzaamheid is toe te passen op allerlei soorten winkels. Onze coatingvloeren zijn bij uitstek geschikt voor kledingwinkels, kaaswinkels, slagerijwinkels, bakkerijwinkels, woonwinkels en zelfs voor allerlei soorten showrooms, zoals keukenshowrooms, autoshowrooms en badkamershowrooms. Ook voor supermarkten, bouwmarkten en elektronicaketens hebben wij de ideale coatingvloer beschikbaar om de winkelervaring duurzaam te verbeteren.