Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Antislipvloer

Veiligheid gaat boven alles. Vooral in ruimtes waar veel vocht over de vloer komt is een antislipvloer pure noodzaak. Dat een antislipvloer ook mooi kan zijn ontdekt u bij G-vloeren. Een antislipvloer van G-Vloeren betekent een functionele vloer naar geheel eigen ontwerp.

Antislipvloer voor allerlei toepassingen

Een antislip vloer is voor allerlei verschillende toepassingen geschikt. Vooral in ruimtes, waarin de kans bestaat dat er vocht op de vloer belandt. Of andere producten die ervoor zorgen dat de ondergrond met extra gladheid te maken krijgt. Bijvoorbeeld vetten die een gevaarlijk laagje vormen op de vloer. Ook in winkels biedt een antislipvloer uitkomst, want klanten nemen regenwater onder de schoenen of uitgeschudde paraplu mee naar binnen. Een glad oppervlak vormt een extra risico als er vocht op terechtkomt.

Er ontstaat dan op de betreffende plek lokaal het gevaar om uit te glijden. Dat wilt u natuurlijk ten alle tijden voorkomen. Daarom biedt onze antislipvloer uitkomst. Zo ook in een parkeergarage, waar natte banden en olie op de grond voor gevaarlijke situaties zorgen. Wij bieden u de mogelijkheid om een bestaande vloer te veranderen in een antislipvloer. Of wij brengen een compleet nieuwe vloer aan, zoals een gietvloer, epoxyvloer of coating die wij met antislip uitvoeren.

Verschillende gradaties voor antislipvloeren

Een antislipvloer is te realiseren met keuze uit verschillende gradaties van antislip. In ruimtes met een hoog risico op een gladde vloer raden wij aan om voor de hoogste gradatie antislip te kiezen. Is de kans op uitglijden minder groot bij een nat vloeroppervlak dan is het mogelijk om de gradatie antislip te beperken. Wij adviseren u uiteraard graag bij het maken van een keuze voor antislipgradatie bij een antislipvloer.

Prijzen antislipvloeren

De prijzen van antislipvloeren zijn geheel afhankelijk van uw wensen voor de uitvoering en het oppervlak. Een bestaande vloer met antislipcoating uitvoeren is heel voordelig. Het is nog goedkoper naarmate het aantal m2 toeneemt, want dan daalt de m2 prijs bij ons. Het gebruiken materiaal bepaalt de prijs natuurlijk ook. De kosten zijn anders als wij voor u een volledige gietvloer aanbrengen in een uitvoering met antislip. Er is dan sprake van het aanbrengen van een compleet nieuwe vloer. De kosten daarvan zijn hoger dan een bestaande ondergrond uitsluitend van een antislip coating te voorzien. Wij zijn overigens heel transparant als het om de kosten gaat en voor een concrete prijs vraagt u gewoon een offerte aan.

Antislip vloer aanbrengen in een enkele laag

Onze antislipvloer brengen wij over een bestaande ondergrond in een enkele laag aan. Het is voordat wij daarmee beginnen belangrijk om de vloer goed schoon te maken. Een stoffige ondergrond is geen goede basis om een antislip vloer aan te brengen. De hechting met de coating komt dan namelijk niet optimaal tot stand. Daarom maken wij de vloer grondig schoon en daarna brengen wij de antislipcoating aan. Wij bieden u daarbij de keuze uit antislipvloeren met een uiteenlopende droogtijd. Zo hebben wij antislipvloeren die twaalf uur tijd nodig hebben om te drogen. Wij hebben echter de optie om MMA vloeren uit te voeren met antislip, waarbij er maar twee uur droogtijd nodig is. Dan is de vloer met antislip nog sneller in gebruik te nemen.

Het geheim van de antislipvloer is de afwerking

Gietvloeren vormen een solide basis voor elk vloeroppervlak. Het voordeel van gietvloeren is dat ze kunnen worden afgewerkt met verschillende toplagen. Kiest u voor een antislipvloer, dan krijgt uw gietvloer een extra afwerking. Uw antislipvloer is glad, maar toch veilig als er vocht op komt. Wij brengen de antislipvloer volledig naadloos en professioneel aan met materialen van de beste kwaliteit.

Een antislipvloer is uitermate geschikt voor horecagelegenheden, ziekenhuizen, ontvangstruimtes, zwembaden, productieruimtes, bedrijfskeukens en andere natte ruimtes. Ook thuis in de keuken en badkamer is een antislipvloer geen overbodige luxe.

Met een gietvloer als basisvloer kiest u zelf voor het ontwerp

Naast het kiezen voor een eigen ontwerp van uw eigen antislipvloer, bieden wij een groot scala aan kleuren waaruit u een keuze kunt maken. Strakke gegoten oppervlakten, trommelvloeren, grindvloeren of een combinatie van gietvloer technieken kunnen in het geheel worden afgewerkt met een antislipvloer. Het systeem is naadloos en zeer hygiënisch.

Zoekt u een mooie antislipvloer? Laat u inspireren door de vloerspecialisten van G-Vloeren.

Wilt u meer weten over onze prachtige antislipvloer?

Meer informatie over onze antislipvloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie vloeren kunt u op afspraak bezoeken. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxy coatingvloer, vloerverwarming, kunststofvloeren, betonlook vloer, siergrind, grindvloeren en vele andere vloeren voor professioneel en particulier gebruik.

Bakkerijvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike