Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Antislipvloer

Veiligheid gaat boven alles. Vooral in ruimtes waar veel vocht over de vloer komt is een antislipvloer pure noodzaak. Dat een antislipvloer ook mooi kan zijn ontdekt u bij G-vloeren. Een antislipvloer van G-Vloeren betekent een functionele vloer naar geheel eigen ontwerp.

Het geheim van de antislipvloer is de afwerking

Gietvloeren vormen een solide basis voor elk vloeroppervlak. Het voordeel van gietvloeren is dat ze kunnen worden afgewerkt met verschillende toplagen. Kiest u voor een antislipvloer, dan krijgt uw gietvloer een extra afwerking. Uw antislipvloer is glad, maar toch veilig als er vocht op komt.

Een antislipvloer is uitermate geschikt voor horecagelegenheden, ziekenhuizen, ontvangstruimtes, zwembaden, productieruimtes, bedrijfskeukens en andere natte ruimtes. Ook thuis in de keuken en badkamer is een antislipvloer geen overbodige luxe.

Met een gietvloer als basisvloer kiest u zelf voor het ontwerp

Naast het kiezen voor een eigen ontwerp van uw eigen antislipvloer, bieden wij een groot scala aan kleuren waaruit u een keuze kunt maken. Strakke gegoten oppervlakten, trommelvloeren, grindvloeren of een combinatie van gietvloer technieken kunnen in het geheel worden afgewerkt met een antislipvloer. Het systeem is naadloos en zeer hygiënisch.

Zoekt u een mooie antislipvloer? Laat u inspireren door de vloerspecialisten van G-Vloeren.

Wilt u meer weten over onze prachtige antislipvloer?

Meer informatie over onze antislipvloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie vloeren kunt u op afspraak bezoeken. Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een epoxy coatingvloer, vloerverwarming, kunststofvloeren, betonlook vloer, siergrind, grindvloeren en vele andere vloeren voor professioneel en particulier gebruik.

Bakkerijvloer

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike