Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Kantoorvloer

Investeer verstandig in uw kantoorvloer. G-Vloeren biedt duurzame betaalbare kantoorvloer.

Is de kantoorvloer van uw bedrijf aan vervanging toe?

Bent u op zoek naar een unieke en eigentijdse betaalbare kantoorvloer? Met een kantoorvloer van G-Vloeren krijgt u naast gemotiveerde medewerkers automatisch meer klanten over de vloer! Door onze jarenlange ervaring en deskundig vakmanschap zijn wij de specialist wat betreft duurzame en hoogwaardige giet - en coatingvloeren.

Investeren in een kantoorvloer van G-Vloeren biedt u de volgende voordelen:
- Kantoorvloer met verschillende sfeervolle designs
- Kantoorvloer die onderhoudsvriendelijk is
- Kantoorvloer van G-Vloeren is milieuvriendelijk
- Kantoorvloer glad, strak en naadloos
- Kantoorvloer van G-Vloeren is hygiënisch, duurzaam en betaalbaar!

Geef uw kantoorvloer met eigen gezicht

Hebt u geen idee welke kantoorvloer het beste bij u past? Of hebt u uw kantoorvloer al (deels) ontworpen naar uw eigen smaak en stijl, wellicht voorzien van uw eigen logo? Wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn indien u graag advies en hulp wenst bij de aankoop van uw nieuwe kantoorvloer.

Voor meer informatie betreffende uw gewenste kantoorvloer

Bezoekt u onze website https://www.g-vloeren.nl. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen voor uw kantoorvloer via onze website of persoonlijk contact opnemen.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een MMA vloer, betoncoating, winkelvloeren, pandomo wanden, epoxyvloeren, kantoorvloeren maar daarnaast bieden wij vele andere vloer mogelijkheden.

Keukenvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike