Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Kantoorvloer

Investeer verstandig in uw kantoorvloer. G-Vloeren biedt duurzame betaalbare kantoorvloer.

Is de kantoorvloer van uw bedrijf aan vervanging toe?

Bent u op zoek naar een unieke en eigentijdse betaalbare kantoorvloer? Met een kantoorvloer van G-Vloeren krijgt u naast gemotiveerde medewerkers automatisch meer klanten over de vloer! Door onze jarenlange ervaring en deskundig vakmanschap zijn wij de specialist wat betreft duurzame en hoogwaardige giet - en coatingvloeren.

Investeren in een kantoorvloer van G-Vloeren biedt u de volgende voordelen:
- Kantoorvloer met verschillende sfeervolle designs
- Kantoorvloer die onderhoudsvriendelijk is
- Kantoorvloer van G-Vloeren is milieuvriendelijk
- Kantoorvloer glad, strak en naadloos
- Kantoorvloer van G-Vloeren is hygiënisch, duurzaam en betaalbaar!

Geef uw kantoorvloer met eigen gezicht

Hebt u geen idee welke kantoorvloer het beste bij u past? Of hebt u uw kantoorvloer al (deels) ontworpen naar uw eigen smaak en stijl, wellicht voorzien van uw eigen logo? Wij staan altijd klaar om u van dienst te zijn indien u graag advies en hulp wenst bij de aankoop van uw nieuwe kantoorvloer.

Voor meer informatie betreffende uw gewenste kantoorvloer

Bezoekt u onze website https://www.g-vloeren.nl. U kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen voor uw kantoorvloer via onze website of persoonlijk contact opnemen.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een MMA vloer, betoncoating, winkelvloeren, pandomo wanden, epoxyvloeren, kantoorvloeren maar daarnaast bieden wij vele andere vloer mogelijkheden.

Keukenvloer

G-vloeren Nieuws

30 augustus 2018

G-vloeren levert succesvol 8 woningen op in Ibiza

Er wordt niet alleen gefeest op Ibiza, er wordt ook nog gewerkt! Het team van G-vloeren heeft onlangs prachtige PU-gietvloeren opgeleverd voor acht woningen op dit populaire eiland..

lees meer
21 augustus 2018

Industrievloeren van G-vloeren

Vloeren van productiefaciliteiten en industriële ruimten moeten over de sterkste eigenschappen beschikken. Chemische producten mogen niet doordringen in de ondergrond, de vloer ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike