Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Kantoorvloeren

Lichte en frisse kantoorruimtes dragen bij aan een positieve werkhouding van uw personeel. Kantoorvloeren van G-vloeren bieden unieke oplossingen voor verschillende kantoorruimtes. De juiste kantoorvloeren zijn daarom erg belangrijk.


Kantoorvloeren van G-Vloeren bieden altijd een passende ondergrond

Door het gebruik van betonnen gietvloeren of kunststof afwerkingen op uw kantoorvloeren, creëert u voor iedere ruimte een passende ondergrond. Een industriële ontvangstruimte gecombineerd met warme vloeroppervlaktes in werkruimtes en vergaderruimtes, is geen probleem voor ons kantoorvloeren systeem.

Kantoorvloeren ademen de sfeer binnen uw bedrijf

Door te werken met één leverancier voor alle oppervlaktes van uw kantoorvloeren ontstaat de mogelijkheid om één geheel te creëren in uw kantoorvloeren design. Naadloos gelegd, zonder drempels. Door te spelen met kleur en licht in en op uw kantoorvloeren ontstaat een unieke uitstraling van uw vloeroppervlak

De kantoorvloeren van G-vloeren zijn slijtvast

Doormiddel van het aanbrengen van een speciale coating wordt uw kantoorvloeren afgewerkt met een kras vaste toplaag. U kunt kiezen uit vele kleuren en verschillende afwerkingsmethoden. Kortom, met G-vloeren ontwerpt u uitnodigende kantoorvloeren waarop elke bezoeker zich welkom voelt.

Maatwerkoplossingen voor vele soorten kantoorvloeren

Zoekt u kantoorvloer en welke dagelijks meewerken? Laat u adviseren door onze vloerspecialisten. Onze showroom met een uitgebreide collectie kantoorvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact opnemen.

Wij leveren ook kunststofvloeren, antislip coating, kantoorvloer, woningvloer, vloerverwarming, keukenvloer coating betonvloer en bieden vele andere mogelijkheden.

Kleurvaste gietvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike