Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Winkelvloeren

Uitnodigende winkelvloeren die een geheel vormen met uw totale winkelinterieur en de straat waaraan uw winkel is gevestigd?

Dat is mogelijk met het winkelvloeren ontwerp van G-vloeren. Design en gebruiksgemak worden gecombineerd in een uniek vloerplan indien u gebruik maakt van ons winkelvloeren systeem. Met kleur en structuur laat u uw klanten ongemerkt een route door uw winkel afleggen.


Duurzame winkelvoeren van G-Vloeren

Regen, sneeuw, modderige schoenen, naaldhakken en winkelwangentjes; aan winkelvloeren worden zware eisen gesteld. Winkelvloeren slijten snel en zijn vaak onderhevig aan een constante en daardoor zware belasting. Zoals het inlopen bij deuren en het staan kassa's.

Onze winkelvloeren staan bekend om de kwaliteit en duurzaamheid. We geven veel aandacht aan het uithardingsproces van onze winkelvloeren zodat u en uw klanten jarenlang genieten van een schone vloer welke gemakkelijk is in het dagelijks onderhoud.

Vele verschillende soorten winkelvloeren

Gladde winkelvloeren die geen vocht opnemen? Geen probleem voor onze winkelvoeren. Onze winkelvloeren zijn geschikt voor kleine winkels en grote vloeroppervlakken. Of u nu een supermarkt heeft, een designstore bezit of eigenaar bent van een bloemenwinkel, onze vloerspecialisten geven u graag advies op maat.

Meer informatie over winkelvloeren

Onze showroom met een uitgebreide collectie winkelvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact opnemen.

Wij leveren ook een gietvloer, antislip coating, betonlook gietvloer, woningvloer, vloerverwarming, polyurethaan gietvloer, coating betonvloer en bieden vele andere mogelijkheden.

Bedrijfsvloeren

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike