Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Betonlook Vloer

Betonlook vloer in opvallende patronen

Een betonlook vloer is een gietvloer die bestaat uit twee door elkaar gemengde kleuren. Hierdoor ontstaat de betonlook vloer met zijn opvallend gevlamde of door andere patronen gekenmerkte voorkomen.

Een betonlook vloer lijkt op een betonnen fabrieksvloer, maar is gemaakt van kunststof dat prettiger aanvoelt en twee maal sterker is. Hierdoor gaat de betonlook vloer jaren mee.


Betonlook vloer is licht verend en comfortabel

De beschikbare kleurcombinaties voor een betonlook vloer zijn legio. Zo bepaalt de consument zelf welke betonlook vloer het best bij de sfeer in zijn huis of bedrijfsruimte past. Zijn lichtverende eigenschap en warme oppervlak maken de betonlook vloer de perfecte vloer voor in de woonkamer. Dankzij de dikte van de betonlook vloer zullen geen of niet snel beschadigingen of slijtplekken ontstaan.

Betonlook vloer is onderhoudsvriendelijk en hygiƫnisch

Een betonlook vloer is onderhoudsvriendelijk, ligt naadloos in uw interieur en is daarbij ook geluiddempend. De betonlook vloer is hygiƫnisch en is simpel te reinigen met een stofzuiger of met lauw water en een vochtige doek. De betonlook vloer is waterdicht, dus het water zal er niet in doordringen.

Wilt u meer weten over de betonlook vloer

Meer informatie over de betonlook vloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie betonlook vloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Ook kunt u persoonlijk telefonisch contact met ons opnemen.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een betonlook gietvloer, grindvloeren, epoxy gietvloer, siergrind, Pu gietvloer, designvloer maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Coating

G-vloeren Nieuws

2 mei 2017

Cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren

Zoekt u een onderhoudsvrije en warm aanvoelende vloer voor woning of kantoor in een fraaie natuurlijke tint? Met de cementgebonden woonbetonvloeren van G-vloeren stelt u op maat een zeer onderhoudsvrije en...

lees meer
15
maart 2017

G-vloeren levert hoogwaardige ESD-gietvloer aan IGT Europe

IGT Europe BV levert wereldwijd een breed aanbod diensten op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, productie, distributie en verkoop van geautomatiseerde gaming-apparatuur, software en netwerk-systemen.

lees meer
10 februari 2017

G-vloeren kortingsactie 2017 - Gietvloer collectief inkopen samen met uw buren!

G-vloeren biedt particulieren in 2017 de mogelijkheid om gietvloeren collectief in te kopen. U kunt een samenwerking aangaan met uw buren om aantrekkelijke m2 prijzen te bedingen.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike