Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Gietvloeren: Hoogkwalitatief van Epoxy en Polyurethaan

G-vloeren de innovatieve polyurethaan gietvloeren specialist voor uw woning

Wanneer u op zoek bent naar hoogkwalitatieve kunststof gietvloeren zoals epoxy gietvloeren en polyurethaan gietvloeren voor uw woning, dan moet u beslist de showroom van G-vloeren komen bezoeken. Hier vindt u namelijk voor elke ruimte in uw woning de kunststof gietvloer (zowel epoxy als polyurethaan gietvloeren)die aan al uw wensen voldoet. De ervaren technisch creatieve specialisten van G-vloeren hebben de knowhow om voor u een maatwerk gietvloer te appliceren die qua kleur, samenstelling en design volledig bij uw persoonlijke wensen en interieur aansluit. Het zal u dan ook niet verbazen, dat onze clientèle bestaat uit relaties uit binnen- en buitenland. Epoxy en polyurethaan gietvloeren van G-vloeren worden gemaakt van de beste grondstoffen.

De beste keuze voor uw woning is de polyurethaan (PU) professional gietvloer

Gietvloeren worden geappliceerd uit epoxy (EP) of polyurethaan (PU). Polyurethaan (PU) gietvloeren zijn bij uitstek geschikt voor woningen en kantoren. Verzeker uzelf bij de aanschaf van een polyurethaan gietvloer, dat deze van hoogwaardige grondstoffen wordt geappliceerd, omdat er grote kwaliteitsverschillen zijn. U moet dan denken aan forse verschillen in dikte, zuiverheid het polyurethaan component en pigmentpercentages wat zorgt voor grote verschillen in uitstraling, gebruiksgemak en levensduur. UV bestendigheid is zeer belangrijk bij de meeste particulieren. U wilt natuurlijk niet dat uw prachtige gietvloer verkleurd.

G-vloeren werkt uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen, waardoor u verzekerd bent van een PU gietvloer van de hoogste kwaliteit. Wanneer u onze showroom bezoekt vraag dan beslist eens naar de PU Professional gietvloer. Deze kleurvaste gietvloer is het betaalbare summum op het gebied van PU gietvloeren. Gaat uw voorkeur meer uit naar een industriële uitstraling? Kies dan voor een onverslijtbare EP professional gietvloer in 1 of 2 kleuren van G-vloeren.

Eigenschappen en kleurstelling van polyurethaan professional gietvloeren

PU Professional gietvloeren van G-vloeren voelen warm en zacht aan en gaan uitstekend samen met vloerverwarming. De PU Professional gietvloeren van G-vloeren zijn in elke kleur en kleurencombinatie te verkrijgen. U kunt kiezen uit PU professional gietvloeren mono of de PU gietvloeren duo design. Zoals de naam al veronderstelt bestaan de mono gietvloeren uit één kleur. U kunt kiezen uit RAL, NCS en Sikkens kleuren. Bovendien heeft G-vloeren eigen kleurformules laten ontwikkelen die zeer hoge pigmentconcentraties bevatten.

De PU professional gietvloeren duo design zijn eveneens zeer moderne en strakke gietvloeren. U kunt uw design gietvloer geheel zelf samenstellen uit een combinatie van twee kleuren. Door de combinatie van twee kleuren krijgt u een gietvloer een gemêleerd effect. U kunt zowel een zachte rustgevende als een drukke, explosieve structuur creëren. In onze kleurenstudio laten wij u graag een groot aantal kleurstalen met verschillende structuren zien.

Voordelen van de PU professional gietvloer van G-vloeren
 • Kleurvast en UV bestendig
 • Allergieën vrij
 • Brandvrij en geluiddempend
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • Hard elastisch
 • Hebben een hoge kras- en slijtvastheid
 • Hoogwaardig en duurzaam
 • Leverbaar in elke RAL, NCS of Sikkens kleur
 • Naadloos
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Scheuroverbruggend
 • Vloeistofdicht
 • Voelen warm en zacht aan

G-vloeren Nieuws

24 februari 2016

Vloerbedekking

Waarom een kunststof vloerbedekking? Geen hoogpolig tapijt, maar een moderne superdunne en zeer duurzame vloerbedekking, is dat wat u zoekt? G-vloeren beschikt...

lees meer
22 januari 2016

G-vloeren opent nieuwe showroom te Haarlem in samenwerking met Shellman

In Juli van dit jaar (2014) heeft Shellman een showroom geopend aan het Spaarne te Haarlem. Al jaren is Shellman bezig met het bedenken en ontwerpen van objecten die zijn...

Lees meer
31 november 2014

Profiteer nu van 6% BTW op arbeidsloon

Overheid verlengt lage BTW-tarief arbeidskosten op onderhoud woningen

Sinds de aankondiging vanuit de overheid dat het lage BTW tarief wat betreft de arbeidskosten...

Lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike

Contact

Kantoor
G-vloeren BV
Groenlandsekade 9-13
3645 BA Vinkeveen

Showroom:
Overtoom 477
1054 LE Amsterdam
Op afspraak te bezoeken!

T: 020 - 846 36 94

Vloercoating | Epoxyvloer | Gietvloeren