Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Antislip Coating

Duurzame vloerafwering met een antislip coating

Vloeren welke aan kwaliteitseisen en veiligheidseisen moeten voldoen, kunnen worden afgewerkt met de antislip coating van G-vloeren.

Onze professionele antislip coating is geschikt voor natte ruimtes, productiehallen en werkplaatsen. U kunt met de antislip coating ook uw showroom, winkelvloer of garage thuis een nieuw uiterlijk geven.


Met een antislip coating krijgt uw vloer een tweede leven

Het aanbrengen van een antislip coating is geschikt voor elke betonnen-, cementen- en gietvloer. Uw bestaande vloer wordt gerenoveerd door de toplaag te vervangen met een antislip coating. Dit is vaak goedkoper dan het laten aanbrengen van een nieuwe vloer.

Met de antislip coating ontstaat een duurzaam vloeroppervlak welke bestand is tegen vocht, vuil en chemicaliën. Met de antislip coating is uw vloer opnieuw beschermd tegen slijtage en inlopen.

Onze antislip coating geeft kleur aan uw vloer

De antislip coating wordt geleverd in alle RAL kleuren. De afwerking is naadloos met een zijdeglans eindresultaat. Met een antislip coating gaat uw vloer langer mee.
Voor een professioneel advies over antislip coating en veiligheid, kunt u zich laten informeren door de vloerspecialisten van G-vloeren.

Wilt u meer weten over onze prachtige antislip coating vloeren

Meer informatie over onze antislip coating vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl. Onze showroom met een uitgebreide collectie gietvloeren kunt u op afspraak bezoeken.

Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94. E-mail: info@g-vloeren.nl. Telefonisch willen wij u graag persoonlijk adviseren.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een antislipvloer, kunststofvloeren, betonlook gietvloer, epoxyvloeren, industriële vloer, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Beton coaten

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike