Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Hotelvloer

Betrouwbare, slipresistente en duurzame Hotelvloeren van G-vloeren BV

G-vloeren BV levert en appliceert superieur belastbare en goed te onderhouden hotelvloeren, voor openbare ruimten, centrale hallen alsmede hotelvloeren voor groothoreca keukens van hotels, ondersteunende ruimten zoals magazijnen en opslagruimten maar ook voor badkamers en hotelkamers. Onze epoxy gebonden hotelvloeren, PU vloeren alsmede onze bio gietvloeren beschikken over de juiste mechanische, thermische en akoestische eigenschappen die zowel de duurzaamheid als het onderhoudsgemak van uw hotelvloer bevorderen. De hotelvloeren van G-vloeren BV zijn kostenbesparend en zorgen voor het blijvend laag houden van exploitatiekosten en onderhoudskosten. Met onze hotelvloeren beschikt u over over een zeer brandveilige vloer volgens de norm ISO 8302 en creëert u een akoestische prettige ruimte volgens de EN ISO 140.

Epoxy hotelvloeren en bio gietvloeren

Voor hotels bestaat er een groot aantal type gietvloeren die geschikt zijn voor intensief gebruikte ruimtes en loopzones in openbare ruimtes. Onze hotelvloeren zijn dan ook prima bestand tegen allerlei piekbelastingen en zijn ook in combinatie met vloerverwarming aan te leggen. G-vloeren BV biedt u een ruim assortiment high-end hotelvloeren die in diverse kleuren zijn aan te brengen en zijn te voorzien van anti-slipcoatings of andere kwaliteitsbevorderende eigenschappen. Ook kunt u bij ons terecht voor bio hotelvloeren die voldoen aan de *BREEAM certificatiemethode of het certificatieprogramma van *LEED.

Brandveilige hotelvloeren

Brandveiligheid is een belangrijk onderdeel van het ontwerp en uitvoering van hotelvloeren. G-vloeren BV heeft haar assortiment hotelvloeren op de meest stringente eisen voor hotels aangepast door alleen vloeren te appliceren die voldoen aan ISO 8302 en alle andere brandveiligheidsnormen die op hotelvloeren van toepassing zijn.

Versterkte loopzones in hotelvloeren en slipresistente toplagen

In centrale hallen en loopzones kan de hotelvloer extra beschermend worden uitgevoerd met anti-slip coatings of andere hoogwaardige toplagen. Het bijzondere is ook dat onder transparante toplagen afbeeldingen of logo's kunnen worden aangebracht. Versterkte loopzones moeten niet al te glad zijn maar net de juiste ruwheid hebben om intensief gebruik goed te kunnen verwerken. Tijdens de uitvoering van de hotelvloer kan een extra

*BREEAM-NL is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidprestatie van gebouwen te bepalen. De methode omvat verschillende keurmerken. Allereerst BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie. Dit is sinds september 2009 operationeel en kan ook voor een hotelvloer worden toegepast.

*LEED is een afkorting voor Leadership in Energy & Environmental Design, het is een certificatieprogramma dat gebouwen erkend en herkent die ontworpen zijn duurzaamheid en milieu in gedachte.

Toepassingen

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike