Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Kunststof vloeren

De verschillende kunststof vloeren die wij leveren

G-vloeren BV levert en appliceert een groot assortiment hoogwaardige kunststof vloeren. Afhankelijk van uw wensen, het ruimtegebruik en de noodzakelijke weerstand tegen de diverse belastingen, kunnen wij gericht een vloertype voor u uitzoeken. Of u nu particulier bent, ondernemer of winkelier, elke kunststof vloer moet aansluiten op de technische en esthetische eisen die u aan uw vloer stelt. Het kan gaan om een watervaste afwerking voor de badkamer maar even zo goed om het afwerken van een groot aantal m2 fabrieksvloer, voor elke toepassing hebben wij diverse kunststof vloeren in voorraad. G-vloeren BV levert hoogwaardige polyurethaan (PU) vloeren alsmede epoxyvloeren, grindvloeren en troffelvloeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het verduurzamen van vloeren, wanden en andere bouwkundige of constructieve elementen met speciale coatings. Ook voor het leveren en aanbrengen van bijzondere producten zoals woonbeton, pandomo en beton ciré kunt u bij ons terecht.

Ruim 15 jaar professionaliteit in diverse soorten kunststof vloeren

Onze kunststof vloeren zijn te bezichtigen in heel Nederland. Klanten van G-vloeren BV komen uit diverse branches en disciplines. Ook voor woningbezitters en VVE's zijn wij al ruim 15 jaar bezig om ruimtes te verduurzamen en interieurs te voorzien van een superieure esthetische ontwerpen. Onze kunststof vloeren worden geheel naadloos aangelegd en bieden een slijtvast- en krasvast oppervlak dat makkelijk is schoon te maken met water. Tevens zijn onze kunststof vloeren vuilafstotend, watervast en anti-allergeen, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor sanitaire ruimten. Het uitvoeringsprocedé voor de aanleg van onze kunststof vloeren verschilt per project. Alles is afhankelijk van de noodzakelijke preparatie van de bestaande vloeren waarop onze kunststof vloerafwerkingen worden aangebracht.

Kunststof vloeren en de inkoop van grondstoffen

De kwaliteit van onze kunststof vloeren is afhankelijk van de door ons ingekochte grondstoffen zoals de diverse componenten (PU en epoxy) alsmede hoogwaardige pigmenten en vulstoffen. Door continue kwaliteitscontrole blijven onze kunststof vloeren over hun voordelige eigenschappen beschikken en kunnen consumenten en ondernemers ervan op aan dat ook hun specifieke kunststof vloer voor jaren zijn kleur en structuur behoudt. De kwaliteit van onze kunststof vloeren wordt voortdurend gemeten. Wij hebben vaste contracten met bekende nationale en internationale leveranciers van kunststof vloergrondstoffen. Meer over de berekening van onze gietvloer prijs per m2 leest u hier.

Kunststof vloeren gaan mee met de trend

Particulieren en ondernemers kiezen steeds vaker voor kunststof vloeren door hun robuustheid, onderhoudsarme toepassing en uitgebreide mogelijkheden in kleur en structuur. De trend naar gestileerde vorm gegeven interieurs zet zich ook in de toekomst voort. Kunststof vloeren bieden een neutrale achtergrond voor andere inrichtingselementen zoals meubilair, verlichting en wandafwerking.

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike