Microcement vloer

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Microcement vloer: levendig, modern en comfortabel

Bent u op zoek naar een mooie vloer voor uw woning met een natuurlijk karakter? Een microcement vloer voelt natuurlijk aan, maar ziet er ook zo uit. Bovendien is het een vloerafwerking die levendigheid uitstraalt, modern is en als bijzonder comfortabel is te omschrijven. Allemaal belangrijke eigenschappen voor de perfecte vloer in huis. Daar zijn nog meer voordelen aan toe te voegen, zoals de onderhoudsarme, slijtvaste en waterdichte eigenschappen van microcement. Alles wat u in een vloer wenst, is terug te vinden in een microcement vloer van G-vloeren.

Wat is een microcement vloer?

Een microcement vloer is een cementgebonden substantie die een vloer vormt die hooguit een paar millimeter dik is. Het geheel bestaat uit een combinatie van marmerpoeder, speciaal kalkcement en uit kunststofharsen. Het kalkcement is niet zoals gewoon cement en bovendien zijn er kunststof additieven aan toe te voegen om de microcement vloer slijtvast en vloeistofdicht te maken. De bestanddelen zijn in combinatie bovendien gemakkelijk eenvoudig aan brengen op de ondergrond. De dunne laag bedraagt ongeveer 2 tot 4 millimeter en is als microcement vloer geheel naadloos.

Microcement: veelzijdige toepassingen mogelijk

Een microcement vloer is in de eerste plaats een magnifieke vloerafwerking voor in huis, maar ook voor stijlvolle zakelijke en commerciële bedrijfsruimten. G-vloeren past microcement vooral toe als vloerafwerking, maar er is veel meer mee mogelijk. Denk maar aan het creëren van een aanrechtblad of aan een wandafwerking in de badkamer. Het is zelfs mogelijk om de ombouw van een bad van microcement te maken. De veelzijdige toepassingen maken microcement tot een populair product en vooral ook als design vloer in huis. Het veelzijdige karakter is uiteraard ook weer te danken aan de samenstelling van het product.

Vloer als design in huis

Een huis ademt een persoonlijke sfeer uit en het is belangrijk dat het interieur er niet alleen mooi uitziet, maar ook praktisch en comfortabel is. Een vloer als design in huis is wat dat betreft een perfecte keuze. Dat is waar een microcement vloer in voorziet met alleen maar voordelen. Het enige nadeel is wellicht dat u jarenlang van deze vloer geniet, want microcement is duurzaam en heeft een lange levensduur. Bent u snel uitgekeken op een vloer en wilt u om de twee jaar wat nieuws dan zijn andere vloersystemen wellicht een betere optie. Overigens laat de lange levensduur ook zien dat een microcement vloer een uitstekende investering is. U ervaart jarenlang optimaal woongenot en profiteert van al het gemak en comfort dat deze vloer met zich meebrengt.

Kleurkeuze voor microcement vloer

Een natuurlijke kleur grijs is heel populair als kleurkeuze voor een microcement vloer. Daar is ook wat voor te zeggen, want de realistische look is levensecht. Ook is grijs een kleur die in de basis met alle andere kleuren combineert. Wilt u een andere kleur dan grijs? Kom op afspraak langs in onze showroom om inspiratie op te doen met alle mogelijkheden die er zijn. Dan voorzien wij u daarbij ook meteen graag van een professioneel advies voor een perfecte samenstelling van uw microcement vloer.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten