Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Polyurea vloer

Polyurea vloer voor extreem snelle vloerafwerkingen met extreme slijtweerstand

Ondanks de vele toepassingen van PU gietvloeren en coatings, vergt het aanbrengen van een gietvloer nog steeds behoorlijk wat tijd. Het gladstrijken van een PU gietvloer met een vlakspaan om daarna na te rollen met een prikroller alsmede het aanleggen van een toplaag kan een volledige week in beslag nemen bij grotere vloeroppervlakten. De combinatie van de hotspraytechniek voor het aanleggen van een polyurea vloer is een stuk sneller en levert bovendien een vloer op met een extreem hoge slijtweerstand. De uithardtijd van deze speciale coating is zeer kort, soms maar een paar uur gegeven de meest ideale omgevingscondities. Dat maakt een polyurea vloer bijzonder geschikt voor de behandeling van vloeren van fabrieken en productiecentra waar productieverlies moet worden vermeden. Polyurea is een sneldrogende en oplosmiddelenvrije coating op basis van zogenaamde polyurea combinaties. Het wordt gebruikt bij de behandeling van terrassen, balkons, magazijnen en productiefaciliteiten, is krimpvrij en zeer UV-bestendig. Weekmakers zoals rubberen autobanden krijgen geen vat op polyurea vloeren.

G-vloeren BV gebruikt hotspraytechniek voor het aanleggen van polyurea vloeren

De hotspraytechniek is de modernste methode op snel en efficient polyurethaan vloeren aan te brengen. Polyurea coatings zijn zeer reactief, d.w.z. dat na opspuiting de componenten snel een verbinding met elkaar aangaan. Een polyurea vloer droogt razendsnel en zijn al binnen tien minuten beloopbaar. Hotspraytechnieken kunnen polyurea vloeren bewerkstelligen tot circa 10 mm. De hogedruk apparatuur die bij de hotspraytechniek voor polyurea vloeren wordt gebruikt is zeer gespecialiseerde apparatuur. Vaklieden die met deze apparatuur werken moeten goed opgeleid zijn om hiermee correct en veilig te kunnen omgaan.

De polyurea vloeren van G-vloeren BV kennen vele toepassingen en significante voordelen

Buiten de snelle applicatiemethode en de snelle droogtijd kennen polyurea vloeren nog een aantal andere positieve eiegenschappen. Polyurea vloeren zijn zeer goed bestand tegen chemische stoffen en zijn leverbaar als brandwerende coatings. Door hun hardheid en slijtvastheid zijn ze optimaal in te zetten in industriele omgevingen.

Meer voordelen en toepassingen van polyurea vloeren zijn onder meer:

Toepassingen:

 • Galerijen
 • Balkons
 • Terrassen
 • Trappenhuizen
 • Productieruimtes
 • Magazijnen
 • Distributiecentra

Voordelen:

 • Sneldrogend
 • Geur- en krimpvrij
 • Kleurvast en UV-bestendig
 • Bestand tegen chemische stoffen
 • Bestand tegen weekmakers
 • Leverbaar in verschillende brandklassen
 • Extreme slijtweerstand
PU vloeren

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike