Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

PU vloer

De esthetische PU vloer van G-vloeren BV

PU (polyurethaan) vloeren zijn in zeer korte tijd populair geworden, ook onder particulieren. Dit is vooral veroorzaakt door de grote keuzemogelijkheden in kleur en tint, maar vooral ook door de multifunctionele eigenschappen van dit type vloeren. Polyurethaan (PU) vloeren zijn superdun en tegelijkertijd slijtvast, krasvast, waterdicht, en de nieuwste generatie alifatische PU vloeren behouden langer hun originele kleur. Naast al deze eigenschappen, is het ook een voordeel dat een PU vloer op bijna elke ondergrond kan worden aangebracht en dat de uiteindelijke gietlaag een stuk elastischer is dan bijvoorbeeld epoxy. Dit betekent dat er minder kans is op scheurvorming. Een PU vloer is evenwel minder bestand tegen extreem chemische belastingen zoals olie, zuren en weekmakers. Maar ook daar kan door middel van het aanbrengen van een hoogwaardige topcoatings iets aan worden gedaan.

De PU vloer van G-vloeren BV

De alifatische PU vloer van G-vloeren BV is een uit twee componenten opgebouwde en naadloos aan te leggen kunststof afwerking met 5 jaar garantie op de kleurechtheid. Deze is toe te passen in honderden verschillende kleuren en is met recht een duurzame esthetische afwerking te noemen. Wij leveren PU vloeren uit het hoge segment, in tegenstelling tot andere leveranciers die nog steeds met inferieure aromatische producten de markt op gaan. Het verschil tussen alifatisch en aromatisch moet u begrijpen op scheikundig niveau. De bestanddelen van een alifatische PU vloer zijn a-polair en gaan geen verbinding aan met water of andere stoffen. De grondstoffen blijven dus "schoner', ook als er een scheurtje in de vloer ontstaat.

PU vloer voor thuis

Onze PU vloer voelt warm aan en dat komt vooral omdat de toplaag de temperatuur van de ruimte overneemt. De toplaag heeft een goed warmte-accumulerende vermogen is ook geschikt voor toepassing met vloerverwarming. Omdat de PU vloer volledig naadloos en watervast is, kan deze heel gemakkelijk worden gereinigd met een dweil en een beetje lauw water.

Anti-allergene PU vloer

Naast alle keuzemogelijkheden in kleur, oppervlaktestructuur en topcoatings, is onze alifatische PU vloer ook anti-allergeen. Vuildeeltjes worden gemakkelijk afgestoten. Dit kan een zeer positieve bijdrage leveren aan het algehele hygiënische klimaat in uw woning of bedrijfsruimte.

Meer weten over de hoogwaardige PU vloer van G-vloeren BV? Bespreek uw wensen met onze technische adviseurs of vraag direct een offerte aan.

PU Vloeren

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike