Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Kunststofvloer

Op zoek naar de ideale vloer? Kies voor een kunststofvloer van G-vloeren.

Een kunststofvloer zit als gegoten

G-vloeren heeft zich gespecialiseerd in duurzame gietvloeren van kunststof. Een gietvloer is een vloer die gegoten wordt. Het resultaat is een naadloze en perfect gladde kunststofvloer. Onze polyurethaan kunststofvloer is een hard elastische kunststofvloer die uitstekend geschikt is voor uw woning of kantoor, garages en bedrijfshallen.

Kunststofvloer en zijn vele voordelen

Een kunststofvloer is niet alleen duurzaam en makkelijk schoon te maken, de vloer voelt ook nog eens zacht en warm aan. Een kunststofvloer is in bijna alle kleuren te verkrijgen, zodat de kunststofvloer altijd perfect aansluit bij het interieur van uw woning of bedrijf.

Persoonlijk advies voor de meest perfecte kunststofvloer

Een kunststofvloer gaat lang mee. Het is daarom van belang dat u honderd procent tevreden bent over uw vloer. G-vloeren adviseert u persoonlijk over de kunststofvloer die bij u past: een fraaie designvloer voor uw woning of bedrijf, een praktische coatingvloer of een industriële kunststofvloer voor de veeleisende werkplek. Onze adviseurs helpen u graag bij het kiezen van de juiste kleuren van uw kunststofvloer.

Voor meer specifieke informatie over de kunststofvloer

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Ook kunt u onze showroom bezoeken Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een garagevloer, epoxy coatingvloer, betoncoating, vloercoating, kunststofvloeren, siergrind maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

Magazijnvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike