Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Winkelvloer

Als u eigenaar van een winkel bent, dan weet u hoe belangrijk een degelijk winkelvloer is. Een winkelvloer moet namelijk sterk, slijtvast en makkelijk te reinigen zijn.

Specialist G-Vloeren biedt u de polyurethaan gietvloer: de perfecte oplossing voor uw winkelvloer. Een gietvloer is strak, naadloos en u kunt uw winkelvloer geheel naar uw eigen smaak samentellen. Een dergelijk winkelvloer is zelfs leverbaar in elke gewenste kleur.

Een duurzame winkelvloer van topkwaliteit

Of uw winkel nu in een nieuw of een oud pand gevestigd is; de geweldige elastische eigenschappen van een gietvloer voorkomen scheuren en zetten vanuit de ondergrond. Resultaat is een kras vaste, geluiddempende en poriëndichte winkelvloer die zeer gemakkelijk schoon te houden is. Kortom wij bieden een mooie functionele winkelvloer.

Altijd een passende en betaalbare winkelvloer

G-vloeren staat u graag met raad en daad terzijde bij de keuze van uw winkelvloer. U kunt bij ons tevens terecht voor kleur- en interieuradvies. Wij werken met de beste materialen en dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij u een perfecte winkelvloer voor een aantrekkelijke prijs.

Wilt u meer weten over onze prachtige winkelvloer?

Meer informatie over onze winkelvloer vindt u op de website van G-Vloeren: www.g-vloeren.nl.

Onze showroom met een uitgebreide collectie winkelvloeren kunt u op afspraak bezoeken.
Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam.
Telefoon: 020 - 846 36 94

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer-betonlook, betoncoating, kunststofvloeren, betonlook vloer, epoxyvloeren, kantoorvloeren maar daarnaast bieden wij vele andere vloer mogelijkheden.

Woningvloer

G-vloeren Nieuws

27 januari 2020

Prachtige gietvloer geleverd voor woning in Amsterdam

G-vloeren heeft wederom een schitterende gietvloer opgeleverd. Dit keer voor een woning in Amsterdam. De bewoners hebben voor de kleur Telegrey gekozen. Een lichte kleur die fantastisch met allerlei materialen en ...

lees meer
27 januari 2020

Woonbeton vloer geleverd voor woning in Den Haag

G-vloeren biedt een ruime keuze als het gaat om naadloze vloersystemen. Woonbeton is daar een uniek voorbeeld van. Zo hebben wij onlangs een woning in Den Haag van een woonbeton vloer voorzien. De bewoners hebben voor de kleur ...

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike