Brochure downloaden

Technische informatie

Referenties en recensies

Foto’s ons portfolio

Creëer uw eigen vloer

Offerte aanvragen

Kunststofvloeren

Op zoek naar de ideale vloer? Kies voor een van de kunststofvloeren van G-vloeren.

G-vloeren heeft zich gespecialiseerd in duurzame kunststofvloeren. Gietvloeren zijn vloeren die gegoten worden. Het resultaat zijn naadloze en perfect gladde kunststofvloeren.

Onze polyurethaan vloeren zijn harde elastische kunststofvloeren die uitstekend geschikt zijn voor uw woning of kantoor. De epoxy gietvloeren zijn ideale kunststofvloeren voor bedrijfshallen, bouwmarkten en garages.

De voordelen van kunststofvloeren

Kunststofvloeren zijn niet alleen duurzaam en eenvoudig schoon te maken, de kunststofvloeren voelen comfortabel aan ze zijn warm en zacht. Kunststofvloeren kunnen geheel op uw interieur afgestemd worden omdat de kunststofvloeren in bijna alle kleuren leverbaar zijn.

Ons persoonlijke advies wordt door een iedereen gewaardeerd

G-vloeren inventariseert en adviseert u persoonlijk over de kunststofvloeren die bij u passen: mooie designvloeren voor uw woning of bedrijf, praktische coatingvloeren of industriële kunststofvloeren voor de veeleisende werkplek. Onze kunststofvloeren zijn duurzaam en wij streven er dan ook naar om de vloer naar 100% tevredenheid bij u leveren.

Voor meer informatie over kunststofvloeren

Wilt u meer informatie over onze kunststofvloeren?

U kunt ons altijd geheel vrijblijvend om advies vragen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Ook kunt u onze showroom bezoeken Ons adres: Overtoom 477, Amsterdam. Telefoon: 020 - 846 36 94.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a. een gietvloer, epoxycoating, grindvloer, betonlook vloer, polyurethaan coatingvloer, kunststofvloer maar naast deze vloeren bieden wij ook vele andere mogelijkheden.

MMA vloer

G-vloeren Nieuws

13 september 2019

G-vloeren komst als beste uit de bus in heel Nederland en België op reviews

G-vloeren scoort het beste als het gaat om reviews van klanten uit Nederland en België. Daar zijn uiteraard meerdere redenen voor aan te wijzen. Wij streven er in de eerste plaats naar om iedereen de beste klantervaring te bieden.

lees meer
13 september 2019

Collectief inkopen samen met uw buren en profiteren van een scherpe m2 prijs

Het is als u een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning wenst interessant om bij uw buren te informeren. Misschien weet u het niet, maar indien buren samen inkopen, zien wij dit als één project. Hoe meer vierkante meters hoe lager de m2 prijs uiteindelijk is.

lees meer

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van G-vloeren. Van begin tot eind een goede service gehad en de gietvloer is schitterend geworden.


Familie van Stralen

Beste G-vloeren,
Top werk geleverd en zeer blij met het resultaat van onze duo design gietvloer. Wij raden iedereen aan om bij G-vloeren een gietvloer aan te schaffen.

Jan en Bianca Rutten

Graag willen wij jullie bedanken voor de prachtige vloer en jullie goede service. Met name onze complimenten aan Vincent.

Richard Langeland

Geweldig werk, service en zeer flexibel
Onze winkelvloer was in 2 dagen alweer volledig belastbaar waardoor wij geen omzet verloren zijn in tegenstelling met andere vloersystemen.

Nike