Woonbeton Noord Holland

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Woonbeton Noord Holland met Amsterdam als uitvalsbasis voor G-vloeren om de hele provincie te bedienen. Wij zijn de echte specialist als het gaat om woonbeton in Noord Holland voor zowel particulieren als bedrijven. Onze lange staat van dienst als familiebedrijf heeft bewezen dat wij steeds weer met groot succes deze stijlvolle vloer mogen aanbrengen. Dat doen wij ook graag voor u in deze provincie, waarbij wij woonbeton realiseren in alle plaatsen. Bijvoorbeeld in Haarlem, en Amsterdam net als in Alkmaar en Amstelveen, maar ook in alle andere kleine en grote woonplaatsen in Noord-Holland.

Woonbeton Noord Holland: stijlvolle vloer voor elk interieur

Een van de vele garanties die u krijgt bij de keuze voor woonbeton in Noord Holland is een stijlvolle vloer in uw interieur. Bovendien is daarbij te garanderen dat woonbeton in Noord Holland op elk type inrichting is af te stemmen. Dat is niet alleen aan de veelzijdige kleurtinten te danken, maar ook aan de unieke opties voor design. Zo kan ons applicatieteam ervoor zorgen dat uw vloer er heel robuust, grof en stoer komt uit te zien. Overigens zonder in te leveren op het stijlvolle karakter. Het is evengoed mogelijk om de nadruk te leggen op subtiele elegantie of om de natuurlijke look van beton te evenaren. Ons applicatieteam is nu eenmaal de beste op het gebied van designs in woonbetonvloeren.

High end klasse

Woonbeton in Noord Holland is een vloer die in de high end klasse is in te schalen als het om de feel & look, comfort en praktisch gemak gaat. Dat betekent overigens niet dat onze woonbetonvloeren zich in de allerhoogste prijsklasse van vloeren bevinden. Integendeel zelfs, want bij het aanbrengen van woonbeton in Noord Holland zijn er prijsvoordelen. Bijvoorbeeld als het totale oppervlak stijgt, want dan daalt bij ons de prijs. U krijgt in elk geval in allerlei opzichten veel waar voor u geld.

Jarenlang een luxe uitstraling

De luxe uitstraling past uiteraard bij de high end klasse onder de naadloze vloeren. Deze uitstraling blijft jarenlang aanwezig zonder dat u moeite hoeft te doen om groot onderhoud te plegen. Het comfort bevindt zich eveneens op een high end niveau, waarbij de loopbeleving perfect combineert met de aangename warmte. Liever nog wat extra warmte? Dan is het mogelijk bij woonbeton in Noord Holland voor vloerverwarming te kiezen.

Nog veel meer voordelen

De uitstraling en stijl van woonbeton in Noord Holland is een reden waarom deze vloer zo populair is. Er zijn echter tal van andere voordelen, variërend van een slijtvast en waterwerend karakter tot optimale hygiëne en vuilafstotende eigenschappen. Dat maakt woonbeton in Noord Holland in elk huis, winkel of kantoor tot een super praktische en gemakkelijke vloer. Daar komt nog bij dat er in elke ruimte sprake is van een vergrotend optisch effect omdat het een naadloze vloer betreft. Maakt u ook de keuze voor woonbeton in Noord Holland om van optimaal woonplezier of werkplezier te profiteren? Neem vrijblijvend contact op met G-vloeren voor meer informatie. Of maak een afspraak en kom naar onze showroom met woonbetonvloeren in Noord Holland.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten