Gietvloer geel

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Gele gietvloer: opvallend mooi

Er zijn bij gietvloeren allerlei kleuren om uit te kiezen. Een gele gietvloer is bijvoorbeeld opvallend mooi. Geel is natuurlijk in diverse tinten beschikbaar. Daarmee is de vloer tot een echte eyecatcher te maken of tot een vloer met een subtiele look. Een gele gietvloer is gedurfd in een woonhuis en daarmee legt u een gewaagde basis in het interieur. Het is voor bedrijven al heel gebruikelijk om een wat meer opvallende kleur te kiezen. Zo leggen wij onder meer gele gietvloeren aan in magazijnen en bedrijfshallen. Het is ook mogelijk om deze kleur te combineren met andere kleuren, zoals blauw of groen.

Gele gietvloer in het interieur

Een geelkleurige gietvloer in het interieur is weer eens wat anders dan grijs, beige of wit. Een gietvloer in geel voorziet in een zonnige, vrolijke en energie uitstraling. Daarmee creëer je dan ook sfeer in het interieur van je woonhuis. Bovendien is er het voordeel dat een gele gietvloer als basis met allerlei andere kleurtinten te combineren valt. Dat geldt eveneens voor verschillende soorten materialen, zoals hout en roestvrij staal. Het voordeel daarvan is weer dat de interieurstijl volledig naar eigen wens is vorm te geven.

Geel prima te combineren met andere kleuren

Het is mogelijk om de gele gietvloer als opvallende basis te gebruiken en met rustige kleuren aan te vullen. Bijvoorbeeld met witte of beige meubels. Uiteraard is het eveneens mogelijk om er een bont geheel van te maken met meubels in allerlei kleuren. Verder is het om een eenheid te realiseren altijd mogelijk om de gele gietvloer door te laten lopen. Bijvoorbeeld in de open keuken om deze subtiel met de woonkamer te verbinden. Het is overigens ook mogelijk om de gele gietvloer in betonlook te laten uitvoeren. Dat geeft een heel speciaal effect aan de uitstraling van uw vloer in huis.

Gele gietvloer voor bedrijven, instellingen en organisaties

Geel is een kleur die ideaal is om toe te passen in bedrijven. Een gele gietvloer is bijvoorbeeld aan te leggen in een kantoor net als in een magazijn of in een bedrijfskantine. Of om toe te passen als schoolvloer of fitnessvloer. Gele gietvloeren lenen zich eveneens voor het combineren met andere kleurtinten. Bijvoorbeeld door lijnen in het blauw op de gele gietvloer aan te brengen. Of door te combineren met groentinten of met witte strepen om een overgang aan te duiden. Wist u dat het ook mogelijk is om in de geelkleurige vloer uw eigen bedrijfslogo te verwerken? Of een ander type afbeelding net als patronen, lijnen. Het is zelfs mogelijk een slogan in uw bedrijfsvloer te plaatsen.

Nog meer gele vloersystemen

G-vloeren is de specialist in allerlei soorten gietvloeren en daarvan afgeleide vloersystemen. Qua kleur is er ook bij onze andere vloersystemen van alles mogelijk. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze om een gele troffelvloer in uw bakkerij aan te leggen. Uiteraard volledig afgestemd op HACCP-eisen. Zo zijn er ook vloercoatings in allerlei geeltinten bij ons verkrijgbaar met evenveel keuze als uit de tinten voor gele gietvloeren. Meer weten? Neem contact op met G-vloeren. Wij helpen u graag verder.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten