Gietvloer Nederland

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

Een gietvloer in Nederland laten aanbrengen, begint bij de keuze voor een specialist die het beste van het beste te bieden heeft. G-vloeren is de expert die u graag van dienst is bij het samenstellen van de beste gietvloer. Dat wij maatwerk leveren aan particulieren en bedrijven komt niet alleen door onze expertise, maar ook omdat wij van de allerbeste materialen gebruikmaken. Daarbij komt dat wij in het assortiment allerlei uitvoeringen beschikbaar hebben die tot op detailniveau zijn samen te stellen. G-vloeren heeft qua werkgebied een landelijke dekking en brengt gietvloeren in heel Nederland aan.

Gietvloer Nederland voor particulieren en bedrijven

Het ligt vaak voor de hand om in de eigen omgeving op zoek te gaan naar een vloerenspecialist. Woont u in Amsterdam of heeft u een bedrijf in de regio dan is de keuze voor G-vloeren snel gemaakt als u een gietvloer wenst. Het is echter zo dat wij met gietvloeren in Nederland in elke provincie komen en niet alleen onze standplaats als werkgebied hebben. Zo komen wij niet alleen in Groningen, maar ook in Maastricht om gietvloeren aan te brengen net als in Utrecht, Leeuwarden, Rotterdam en Den Haag. Er zijn al veel particulieren en bedrijven die de weg weten te vinden naar ons. Wij zijn ook u graag van dienst met het aanbrengen van een gietvloer, waar u ook in Nederland woont of werkt.

Maatwerk als hoogste standaard

Het is natuurlijk zo dat iedere vloer in principe maatwerk is, want elk oppervlak is anders. Wij gaan bij het maatwerk voor gietvloeren in Nederland echter nog een stapje verder. Maatwerk vormt bij ons de hoogste standaard om voor u de perfecte gietvloer samen te stellen. Kleur en design vormen daar onderdelen van, maar wij denken ook mee als het gaat om de praktische uitvoering. Bijvoorbeeld met extra’s als vloerverwarming onder een gietvloer of met het samenstellen en plaatsen van een antislipvloer. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt en wij zetten onze expertise graag in om voor de ideale vloer te realiseren. Neem contact op voor meer informatie of vraag vanuit uw woonplaats of vestigingsplaats in Nederland online een offerte voor een gietvloer aan.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten