Gietvloer Haarlem

rekenmachine icoontje

Vrijblijvende offerte

Vraag hier gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan

portfolio icoontje

Foto's

Bekijk hier ons prachtige portfolio

boek icoontje

Brochures bekijken

Bekijk hier onze inspiratie brochure

Bij G-vloeren kunt u uw eigen vloer creëren

Creëer hier uw eigen designvloer

7000+ tevreden klanten
Beoordeling: 4,9/5 uit 220+ reviews

Taupe

PU DUO

Taupe

Anthracite

Anthracite Earth

Black Grey

Concrete

Pearl Taupe

Silk Earth

Lilac Grey

PU MONO

Light Taupe

Taupe

Light Blue

Noir

Signal Grey

Earth

Iron Grey

Anthracite

WOONBETON

Platinum

Taupe

Basalt

Dark Sand

Noir Grey

Latte

Dark Grey

Anthracite

Best beoordeelde gietvloer specialist met 220+ reviews! reviewsterren G-vloeren
7000+ tevreden klanten

De keuze voor de plaatsing van een gietvloer in Haarlem is een perfecte keuze. Dat is te danken aan het moderne design in combinatie met het elastische materiaal en comfort. Wij hebben naast deze fantastische gietvloeren in Haarlem voor particulieren ook voor bedrijven de ideale naadloze vloer beschikbaar. Wij maken gebruik van uiteenlopende materialen en toe te voegen eigenschappen om aan iedereen maatwerk te garanderen. G-vloeren plaatst dan ook verschillende soorten gietvloeren, zoals betonvloeren in Haarlem net als epoxyvloeren in Haarlem.

Gietvloer Haarlem, waarom G-vloeren?

G-vloeren is nabij Haarlem gevestigd en als familiebedrijf al jaren actief in deze regio met het plaatsen van gietvloeren. Onze expertise combineert met een uitgebreid aanbod van materialen om de perfecte gietvloer samen te stellen. Dat is een van de redenen waarom G-vloeren voor het aanbrengen van gietvloeren in Haarlem de beste keuze is. Daarbij komt dat wij betrouwbaar zijn, wat in deze tijd niet geheel onbelangrijk is in het kader van het nakomen van afspraken. Wij hanteren eerlijke en betaalbare prijzen en de communicatielijnen zijn ook nog eens kort. Gedurende het traject onderhouden wij contact. Dat is van belang omdat een gietvloer na aanschaf niet de volgende dag al wordt gelegd. Zo blijft u op de hoogte van de planning en vervolgafspraken, zoals wanneer onze uitvoerder bij u langs komt voordat de werkzaamheden beginnen.

Voordelen van gietvloer in Haarlem

Een gietvloer in Haarlem brengt meerdere voordelen met zich en dat gedurende vele jaren. Het duurzame karakter is een pluspunt, want er is een lange levensduur gegarandeerd. De vloeren zijn naadloos en vloeistofdicht en gemakkelijk in het onderhoud. Er is verder dan de schoonmaak geen omkijken naar nodig. Uiteraard is het design fantastisch met moderne en strakke elementen. De uitstraling en kleur is daarbij geheel af te stemmen op de eigen wensen en verwachtingen. Daarbij doen wij er natuurlijk alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Kom langs in onze showroom

Wij nodigen u graag uit om voor de plaatsing van een gietvloer in Haarlem langs te komen in onze showroom. Laat u weten wanneer u komt? Onze showroom is alleen op afspraak te bezoeken, want dan zijn wij in staat om alle tijd voor u vrij te maken. Het is eveneens mogelijk om een offerte aan te vragen. Wij doen u dan snel een scherpe prijsopgave toekomen en komen graag verder in gesprek om al uw wensen tot maatwerk om te vormen. Verder zijn wij altijd bereikbaar voor meer informatie en voor specifieke vragen.

Contactgegevens

T: 020 - 846 36 94
E: info@g-vloeren.nl

De showroom is alleen op afspraak te bezoeken.

Onze openingstijden

Maandag09:00 t/m 18:00 uur
Dinsdag09:00 t/m 18:00 uur
Woensdag09:00 t/m 18:00 uur
Donderdag09:00 t/m 21:00 uur
Vrijdag09:00 t/m 18:00 uur
Zaterdag09:00 t/m 18:00 uur
ZondagGesloten